KERAMIK-KURSUS

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: SHIRA LEA MOZES

img_9949

HVAD KALDER JEG DIG? “Jeg har et overforbrug af ‘Skat’ over for dig.”

HVAD KALDER DU MIG? “Du har et overforbrug af ‘Skat’ over for mig.”

HVOR LÆNGE HAR VI KENDT HINANDEN?
“Vi har kendt hinanden i snart to år.”

HVORDAN MØDTE VI HINANDEN? “Vi mødtes gennem nogle forskellige arrangementer på ”overfladisk vis” og aftalte en dag at drikke en kop kaffe. Det slog venindeklik og kaffeaftalen blev udvidet til en hel dag i hinandens selskab, – og mange flere af den slags dage lige siden.”

img_9945

HVAD PLEJER VI AT LAVE, NÅR VI ER SAMMEN? “40% af tiden bliver brugt på at lege handywomen. Det kan ikke tælles på to hænder efterhånden hvor mange DIY projekter vi har haft gang i – alt fra omplantning af planter, til reol-bygning til ophænging af billedrammer samt at bære et 10 tons tungt marmor bord tværs gennem lejligheden. Når vi ikke leger handywomen, går vi som regel ture, ser film, spiser, synger og svinger hofterne på dansegulvet i byen.”

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE MED MIG? “Der er rigtig mange gode minder med dig, men vores tur til Århus til Headstart Fashion, samt SPOT festival var skøn. Den dag jeg tog med til Næstved og fik indblik i hvor du var vokset op og spist lækker middag med din familie. Derudover er et mindeværdigt øjeblik et beruset moment hvor vi på mest indlevende vis nogensinde sidder på et håndklæde på gulvet og leger Yasmin og Aladdin og skråler med på ”Et helt nyt liv” sangen fra start til slut. Hvad fanden foregår der, ik? Thank God for Apfeltaffel.”

img_9947

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MINDST OM HINANDEN? “Vi minder om hinanden på ekstremt mange punkter, men udadtil er du nok indgrebet af sødme hvor jeg udadtil kan virke lidt mere hårdfør.”

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MEST OM HINANDEN? “Der er rigtig, rigtig mange punkter hvor vi minder mest om hinanden. Mest basale er dog nok at vi begge to trives bedst med store følelser på spil i livet. Derudover er vores refleksivitet altid lig hinandens.”

img_9946

HVIS DU MÅTTE VÆLGE ÉN TING FRA MIN GARDEROBE, SOM SYMBOLISERER VORES FÆLLES SMAG, HVAD VILLE DU SÅ VÆLGE? “Din plastiktaske fra Loewe. Jeg er hovedkulds forelsket i den og ud af de 10 gange du spurgte mig om det ville være et dumt køb fik du kun svaret NEJ fra mig.”

img_9948

HVAD STÅR DER I VORES SIDSTE SMS/BESKED TIL/FRA HINANDEN? “Ironisk nok i vores sidste beskeder spørger jeg dig om jeg stadig kan nå at besvare spørgsmålene til det her indlæg som du sendte til mig for et halvt år siden, og som jeg aldrig fik svaret på. (Mig i en nøddeskal). Derudover en kæmpe cadeau til messenger som bruges udelukkende til opkald nu hvor jeg bor i London og vi skal opdatere hinanden.”

KAN DU NEDKOMPRIMERE VORES VENSKAB TIL ET ORD? “Søsterligt.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KERAMIK-KURSUS