PÅ DET SENESTE HAR JEG...

MENS VI VENTER PÅ GANNI SS18…

ikke-navngivet-1

Mens vi i spænding venter på at se, hvad Ganni præsenterer på sit SS18 show under modeugen denne uge, synes jeg personligt, at I bør tage et kig på deres AW17-kollektion “Love Society”, som disse dage rammer butikkerne. Jeg har egentlig altid været ret vild med Ganni, men der har været langt mellem de styles, jeg syntes, passede ind i min stil og garderobe – men for et års tid siden ændrede det sig. Designeren Ditte rammer virkelig noget i tiden, som er hipt og alligevel tidsløst – og for mig at se, er der virkelig en grund til, at Ganni hænger i stort set alle kvinders garderober – for kollektionerne er brede og passer derfor også til et bredt publikum. Derudover er deres produktionsbureau Moon fantastiske til at indkapsle Gannis coolness og løfte brandet yderligere i form af fantastiske shows, seje kampagner og stor hype.

Jeg har allerede købt en del styles fra kollektionen, og har sågar bestilt endnu flere hjem. Jeg planlægger også at tilføje den langærmede, lange, hvide kjole med hjerterne og den chunky, lille strik til min samling.

Se alle de nye styles her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...