LAVENDER PURPLE SWEATSHIRT

KERAMIK-KURSUS

img_9479

For et par uger siden var min mor og jeg på keramikkursus på Østerbro keramikskole som en gave fra min far, og dér fik jeg lavet lidt forskellige genstande, som ses herover. Jeg er selv rigtig tilfreds med resultatet.

Det var virkelig en hyggelig og givende aktivitet med keramikken, og så boede min mor hos mig hele ugen, hvilket oppede hygge-gamet yderligere.

2 comments

 • Silje

  Hej Marie:)
  Dette har ikke så meget med opslaget at gøre, men hvordan kan det være at nye indlæg på din blog ikke længere kommer frem på bloglovin? Er det bevidst, og hvis ja, hvorfor? Jeg misser nemlig alle dine indlæg for tiden, og det synes jeg er super ærgerligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er ikke bevidst – jeg har skrevet til dem flere gange, men de er sgu lidt langsomme :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAVENDER PURPLE SWEATSHIRT