PÅ DET SENESTE HAR JEG... (MODEUGE-EDITION)

I’M YOUR VENUS

venus

SPONSORERET AF VENUS: Hårfjerning er en vældig stor irritationsfaktor den moderne kvinde, og selvom jeg som udgangspunkt promoverer glat hud på daglig basis her over sommeren, er emnet lige så stor en belastning for mig, som for jer. Heldigvis har jeg indgået et samarbejde med et brand, som I helt sikkert alle sammen kender, og som jeg har sværget til siden mine teenageår: Venus.

Der er en grund til, at så mange af os kender og anvender Venus’ produkter, og det er selvfølgelig fordi, de fungerer, som de skal – og egentlig altid har gjort det. Alligevel er der god grund til hele tiden at udvikle og revolutionere produkterne, så vi kvinder får det endnu lettere – og derfor har jeg testet nogle af Venus’ nyeste produkter:

VENUS SENSITIVE: Alt i alt en virkelig god og effektiv skraber, som efterlader huden silkeblød og absolut uden irritation, hvilket jeg ellers sommetider kan døje med i mere “delikate” områder. Venus Embrace Sensitive barberer desuden meget tæt, og giver mig mulighed for at skippe barberingen af mine ben en gang imellem.

SATIN CARE PURE & DELICATE: Om man anvender barberingsskum er en smagssag, men jeg har personligt altid været fan, da anvendelsen minimerer risikoen for hudirritation. Denne barberingsskum farver ikke, og er virkelig let anvendelig og lækker i konsistensen.

VENUS SNAP: Et virkelig genialt produkt, som jeg førhen har savnet – særligt på ferier! Skraberen er lille og handy, men alligevel let og bruge, og kommer med et lille etui, så du kan have den med ud og rejse eller til sport uden besvær.

img_8824

Jeg havde egentlig forestillet mig, at jeg som single ville kunne lade hårene gro, og derved spare tid og besvær – men jeg må nok anerkende, at virkeligheden er en anden: Som single må man være klar til det meste – og singlelivet kræver, i hvert fald for mig, en del flere byture end livet med en kæreste. Jeg gør mig sindssygt umage med mig selv og mit udseende – og jeg har det virkelig dejligt, når jeg også føler, at jeg ser dejlig ud. Glat hud er selvfølgelig både en del af denne umage og følelse af lækkerhed og velvære, og er derfor en væsentlig del af hverdagen for mig.

Jeg er i den heldige situation, at jeg har karbad i min lejlighed, hvilket betyder, at mig-tid er et udvidet begreb, hvor tiden som oftest spenderes her: Jeg elsker at sætte en god film eller dokumentar på, koble hjernen fra, barbere mig og smørre mig ind i diverse scrubs og olier. Det kan virkelig anbefales at tage sig tid selvforkælelse, og hygge sig med at gøre sig lækker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG... (MODEUGE-EDITION)