GANNI KJOLEN ER BACK IN STOCK

BACK TO KLING

minimum

SPONSORERET AF MINIMUM: MINIMUM JEANS 700kr. || MINIMUM SKJORTE 400kr. || ASOS BÆLTE || BALENCIAGA BALLERINAER || CELINE SOLBRILLER

Tøjkriser kræver inspirationskilder, og Elin Kling vil altid være blandt mine store inspirationskilder, fordi hun er den eneste kvinde i verden, der kan få mig til at klappe i hænderne over noget så simpelt som jeans og en skjorte. Og herefter imitere looket. Min stil har virkelig bevæget sig væk fra det minimalistiske over de seneste par år, og jeg fik faktisk kommentarer fra to af mine bedste veninder, da jeg bar outfittet her. Den første var “Guuuud, du har skjorte på!”, herefter “seje jeans”, og min personlige favorit “Du er totalt Totême i dag, Marie.” Ret gode reaktioner på et simpelt look.

8 comments

 • Camilla

  Hej Marie!
  Hvilken størrelse er dine jeans?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Larsen

  Smukkeste sæt! Mega Toteme!!
  Desuden var den sorte top fra h&m, du havde på med den smukke blomstrede nederdel, simpelthen så fin. Har du købt den for nylig? Jeg synes ikke, at jeg umiddelbart kunne finde den på deres hjemmeside.
  Og TAK for din evige inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak!

   Den er fra Saks Potts’ nye kollektion, så den burde komme online snart. Ellers har de den i Normann :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane Larsen

   Det var da lidt af en kringlet måde, jeg fik spurgt på, haha! Det var faktisk toppen fra h&m, jeg mente. Selvom nederdelen dog også er fantastisk :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er desværre et par år gammel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige set filmen “Gifted”, og hovedpersonen ligner dig som barn helt vildt meget!!
  http://www.imdb.com/name/nm5085683/?ref_=tt_cl_t2

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har også set den, og hun er jo for dejlig! Det tager jeg som et kæmpe kompliment :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GANNI KJOLEN ER BACK IN STOCK