ADD A LITTLE GLAM

3 SØNDAGSANBEFALINGER

Uanset om du, ligesom jeg selv, har været alkohol-afholdende i går, eller er vågnet op med ondskabsfulde tømmermænd, er søndagsaktiviteter en svær størrelse – og når man er single og derfor som regel også alene denne blå ugedag, kræver søndagen underholdning. Her er tre af mine favorit-aktiviteter denne søndag, som I hellere end gerne må efterligne:

img_0352

1. BLOMSTERINDKØB: Jeg elsker friske blomster i hjemmet, og særligt at bruge tid på at vælge dem selv og anrette dem smukt. Jeg er derfor stor fan af Stalks & Roots ved Torvehallerne, som har et virkelig fint udvalg.

img_0365

2. I FORRESTE RÆKKE: DR er min foptrukne søndags-serie pusher, og i øjeblikket er jeg på røven over deres nye dokumentarserie om danske balletdansere “I forreste række” som sendes hver søndag. Serien er super smuk og ægte.

img_9565

3. BURGER: Jeg er KÆMPE burgerfan, og alle chancer, jeg har for at indtage en fedtet sag udnyttes selvfølgelig. Jeg er personligt stor fan af Yo Burgers avocadoburger med fritter og trøffelmayo, som jeg efterhånden indtager mere end hvad godt er. Er du ekstra overskudsagtig, laver den selvfølgelig bare selv!

2 comments

  • Cecilie

    Aj Smukke skat, vi skal lige snakke om den serie næste gang vi ses…. kram Cecilie #uenighedkanforekomme

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADD A LITTLE GLAM