TALAMONE

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

img_4581

…spist en farlig mængde pommes frites på Enø Strandgrill, da jeg var i sommerhus i Karrebæksminde med familien sidste uge. Her iført sandaler fra Prada og kjole fra Dior.

img_5057

…vundet over Lærke i minigolf. Haha, faktisk var vi begge to ret ringe.

img_5103

…sportet mine seje blomster-sandaler fra Prada, som er perfekte praktiske til sådan en sommrhustur, fordi de er så lette at rengøre.

img_5233

…spist min livret blandt danske retter – nemlig stegt flæsk med persillesovs! Vi spiste i solskin på havnen med udsigt over vandet inden jeg smuttede mod København igen, så dejligt!

img_5251

…tilbage i København mødtes jeg med Alfie for at kigge lidt i butikker og spise sen frokost/tidlig aftensmad på El Nachional. Virkelig lækker mad, som klart kan anbefales.

img_5353

…haft min nye Stine Goya silkekimono-kjole på hver eneste dag nærmest. Den er simpelt hen så let og lækker, og passer godt til det skiftende sommervejr lige nu, og ligeledes til hjemmearbejde.

img_5475

…været et kort smut på Vig Festival for at se Djämes Braun fyre den af – sååå optur!

img_5466

…købt nye solbriller fra Céline, som jeg har ledt så længe efter, og som endelig kom til salg på min favorit solbrilleshop her.

img_5498

…holdt tømmermændssøndag på sofaen med burger og fritter fra Yo Burger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TALAMONE