5 TING, ANDRE GRINER AF, MEN SOM JEG IKKE RIGTIG FORSTÅR

ØNSKELISTEN

untitled-1

INDEHOLDER REKLAMELINKS: 1. REALISATION PAR || 2. ACNE STUDIOS || 3. MIU MIU || 4. GANNI

Det er farligt at sidde og lave denne type indlæg, for så går det virkelig op for én, hvor meget, man ønsker sig! Haha. Jeg ville elske at kalde mig selv en beskeden kvinde, med ved også godt, at min ønskeliste som regel ligger i den dyre ende. Man kan sige, at der er et vist gennemgående tema af print. Hvad ønsker I jer i øjeblikket?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING, ANDRE GRINER AF, MEN SOM JEG IKKE RIGTIG FORSTÅR