ØNSKELISTEN

BXXLGHT HALF MOON

img_6493 img_6514

Da jeg var i Stockholm med YSL for et par måneder siden, forelskede jeg mig hurtigt i nogle kyssemunde-lysinstallationer, som dekorativt prydede væggene i den industrielle hal, arrangementet blev afholdt i. Jeg faldt i snak med kvinden bag brandet Bxxlght, og da jeg kom hjem, besøgte jeg webshoppen for at se resten af det fine udvalg – hvilket resulterede i en bestilling af denne fine, halvmåne lampe, som nu smukt står placeret på mit sengebord fra Frama.

2 comments

 • Alberte

  Må jeg spørge, hvor plakaten med swimmingpoolen er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er et kunstprojekt, Designers Remix satte i stand i forbindelse med en kampagneskydning, og så forelskede jeg mig så meget i dette billede, at jeg fik lov til at få det – jeg ved ikke, om de er til salg, men du skal næsten ringe til butikken og høre ad :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØNSKELISTEN