PÅ DET SENESTE HAR JEG...

4 comments

 • Khloe

  Kære Marie.
  Hvad sker der med din blog for tiden? Synes den er helt vildt anderledes i stemning og opdatering. Jeg husker glædeligt tilbage til hvor du delte lidt mere ud: outfits, køb, detaljer, tasker og accessories. Nu er det hele super kort skrevet og meget sjældent det ikke er sponsoreret.
  På Instagram ser man fx nye køb, eller i hvert fald ting msn ikke har set dig i før- men du skriver ikke rigtig om det. Frekvensen er sat gevaldigt ned.
  Hvad tænker du selv om udvikling på din blog?
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har klart prioriteret alt andet end bloggen på det seneste, og forhåbentligvis får jeg blogging-glæden tilbage snart, men lige nu er mine andre projekter mere interessante – Instagram inkluderet. Jeg tager klart kritikken til mig, og fortjener også lidt ballade for mit manglende engagement, så fuld berettiget og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  savner lidt nogle flere opslag fra dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jaaaa, I know, jeg forsøger at forbedre mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...