PÅ DET SENESTE HAR JEG...

BUDGET-TIP: CATEYE SOLBRILLER TIL 122KR.

asos

REKLAMELINKS: ASOS SOLBRILLER 122kr.

I sidste uge tippede jeg om disse seje, budgetvenlige cateyesolbriller fra ASOS til blot 122kr., og da jeg nu selv har modtaget dem, tænkte jeg, at et mere dedikeret indlæg var på sin plads. Det er sjældent, at man finder så gode highstreet items, så det krævede selvfølgelig en deling. Solbrillerne kan købes i sort her, og i rød her. Kjolen på billedet er fra Ganni og kan købes her.

4 comments

 • Khloe

  Kære Marie.
  Hvad sker der med din blog for tiden? Synes den er helt vildt anderledes i stemning og opdatering. Jeg husker glædeligt tilbage til hvor du delte lidt mere ud: outfits, køb, detaljer, tasker og accessories. Nu er det hele super kort skrevet og meget sjældent det ikke er sponsoreret.
  På Instagram ser man fx nye køb, eller i hvert fald ting msn ikke har set dig i før- men du skriver ikke rigtig om det. Frekvensen er sat gevaldigt ned.
  Hvad tænker du selv om udvikling på din blog?
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har klart prioriteret alt andet end bloggen på det seneste, og forhåbentligvis får jeg blogging-glæden tilbage snart, men lige nu er mine andre projekter mere interessante – Instagram inkluderet. Jeg tager klart kritikken til mig, og fortjener også lidt ballade for mit manglende engagement, så fuld berettiget og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  savner lidt nogle flere opslag fra dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jaaaa, I know, jeg forsøger at forbedre mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...