PIN-UP BIKINI BACK IN STOCK

5 TING, ANDRE GRINER AF, MEN SOM JEG IKKE RIGTIG FORSTÅR

img_3476

1. Snapchat filtre. Særligt med forvrængede stemmer. Det er KUN sjovt, når det er fra min søster, fordi alt min søster gør, er sjovt.

2. Casper og Mandrilaftalen. Det er som om, jeg er gået glip af noget virkelig fantastisk, men jeg KAN simpelt hen ikke forstå humoren. Jeg har godt nok været til mange fester, hvor temaet pludselig drejer hen på mandrillen-parodier, og jeg fatter INTET. Det bliver virkelig heller ikke sjovere af, at andre parodierer parodierne, skulle jeg hilse at sige!

3. Videoer med folk, der slår sig. Jeg får det faktisk fysisk dårligt, når andre kommer til skade, og kan til nøds grine, hvis skaden er lille.

4. Bøger. Jeg kan sagtens smile eller få klare billeder, når jeg læser, men at GRINE!? Ikke engang en let klukken, men et voldsomt HA-HA – nej, der får læsning mig sgu ikke rigtig hen.

5. Kvindelige komikere. Jeg skal selvfølglig passe på med at skære alle over én kam, men som UDGANGSPUNKT synes jeg faktisk ikke, at kvindelige komikere er sjove. Kvinder kan sagtens være sjove, men formatet med stand-up i samspil med kvindelige performere fungerer ikke for mig.

15 comments

 • N

  Jeg skal selvfølgelig passe på med at skære alle over én kam, men som UDGANGSPUNKT synes jeg faktisk ikke, at kvindelige bloggere er interessante. Kvinder kan sagtens være interessante, men formatet med blogs i samspil med hjernedøde tøse-hjerner fungerer ikke for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  5. Kvindelige bloggere. Jeg skal selvfølglig passe på med at skære alle over én kam, men som UDGANGSPUNKT synes jeg faktisk ikke, at kvindelige bloggere er sjove. Kvinder kan sagtens være sjove, men formatet med blogs i samspil med kvindelige performere fungerer ikke for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg synes heller ikke, at kvindelige bloggere er sjove ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora Andersen

  Der er også mange kvindelige komikere jeg ikke synes er sjove! Men også mange mænd, der ikke er. Jeg vil slet slet ikke angribe dig, for jeg ved at du ikke mener det som om, at kvinder ikke kan være gode i den branche – fordi at de er kvinder. Men udsagnet du kommer med bidrager en lille smule til den påstand mange stadig den dag i dag kommer med: at der er brancher kvinder ikke hører til i. Jeg ved at det her indlæg er for sjov og skal tages med et gran salt. Jeg ved at du går ind for ligestilling. Jeg nævner det blot fordi jeg ved du har et ungt publikum, og jeg synes man skal passe på med ikke at påvirke dem til at synes at det er okay at dele det op sort/hvidt og sige “kvinder er ikke gode til det her, det er en mandeting” sådan generelt. Undskyld for min kritiske kommentar, jeg ved at sådan nogle altid synes irriterende og unødvendige. Det er ikke personligt og jeg synes at du generelt virker som en fantastisk kvinde. Jeg fandt blot det ene punkt en lille smule stødende og generaliserende. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg synes også Mandrillen er underlig, men jeg tror også, jeg er en generation for sent eller også har det bare ikke sagt mig nok. Jeg er generelt ikke til plat humor, medmindre det kommer i form af fx Modern family med sympatiske karakterer og en handling eller lignende. Til gengæld er Snapchat filtre den bedste kur mod store næser og bøger utroligt underholdende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  er SÅ enig med nummer 1! har aldrig forstået humoren i videoer med forvrængede stemmer – det er altså ikke sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mandrillen er noget af det sjoveste TV der nogensinde er lavet. Min søster og jeg plejede at se det i smug sammen på et af vores værelser (det blev sent sindsygt sent dengang. Lige omkring midnat) og vi lå og grinte til tårerne trillede ned af kinderne. Jeg var den eneste pige i min klasse, der så det, men alle drengene elskede det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg plejer heller ikke at grine af bøger, men bogen “en mand der hed Ove” var hylende morsom. I hvert fald starten af den. Måske det var pga. han på nogle punkter minder meget om min egen far, men i hvert fald klart anbefaelsesværdig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line s

  Har du læst Hella Joof papmachereglen? Plejer heller ikke at grine, men gjorde jeg altså her! 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, og elskede den! Men grinede dog ikke :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt tosset med Mandrillen, men tror også man skal være i subkulturen fra dengang, for at fatte hypen helt.
  Jeg fatter så tilgengæld slet, slet ikke Drengene fra Angora sketches, Live fra Bremen og alle dem der morer sig over Oyster-reklamer :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Leasy reklamer mangler fandeme også på listen, haha! Haaader dem! Men elsker Deengene fra Angora :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årrh ja, Live Fra Bremen er bare det modsatte af sjovt! Synes det er direkte tåkrummende :D Og ja, de der Oyster-reklamer er så træls, især når man skal udsættes for dem gang på gang i biografen. Samme med L’easy. Stop dem nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er totalt enig i din liste!! Synes heller ikke Casper og Mandrillen, kvindelige komikere, snapchatfiltre og bøger er sjove. Men, men, men – for nogle år siden læste jeg faktisk en bog – High Fidelity af Nick Hornby (på engelsk) og tog faktisk mig selv i at grine højlydt af den flere gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIN-UP BIKINI BACK IN STOCK