LUELLE HAR KIGGET I MIN GARDEROBE

MARIA BLACK PIERCING STUDIO

mb

Maria Black har åbnet et midlertidigt piercing-studio i deres butik på Silkegade 13. Jeg var forbi butikken forleden for at få lavet en piercing selv – hvilke jeg efterhånden har mange af, og derfor besluttede jeg en lidt uortodoks én af slagsen; nemlig en lille stjerne i venstre øre, placeret væk fra øreflippen. Konceptet med piercingstudiet er virkelig genialt, synes jeg – du føler dig i trygge hænder, og så kan du vælge mellem de smukkeste smykker i 14 karat guld og hvidguld. En langt mere delikat oplevelse, end hos normale piercere.

Oplys rabatkoden MariejedigxMBpiercing, når du bestiller tid, og få 20% rabat på din piercing i Maria Black Piercing Studio. Du kan bestille tid her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUELLE HAR KIGGET I MIN GARDEROBE