PERFECT SUMMER WATCH

LUELLE HAR KIGGET I MIN GARDEROBE

luelle

Luelle var forleden forbi for at tage et kig ind i min garderobe, og det er der kommet en rigtig fin artikel ud af, som I kan læse her – samtidig kan I se flere billeder fra besøget. God fornøjelse og tak til Luelle!

2 comments

 • Frederikke

  Hej Marie,
  jeg skal snart flytte og derfor købe en del nye møbler. Jeg ved at du er enormt dygtig til det med bolig indretning og har virkeligt en sans for interiør, så det ville være mega fedt hvis du kunne lave et indlæg om dette! :) Noget med instagrams du finder inspirerende og tips til at få en lækker bolig på budget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Frederikke! Jeg følger faktisk ikke deciderede bolig-instagrammere, jeg bliver meget mere inspireret af de “fashion” eller “almindelige” IGs, men elsker at følge med på kunst/interiør-butikkers IGs: F.eks. @theapartmentdk, @etageprojects og @studioolivergustav. Det er dog ikke i den budgetvenlige afdeling, men her kan jeg f.eks. anbefale ILVA, som jeg synes, laver virkelig gode ting til gode priser :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT SUMMER WATCH