YOGA DELUXE

HUSKER DU SOLCREMEN?

ikke-navngivet-1

SPONSORERET AF AVÉNE: Husker du at bruge solcreme? Min fornemmelse er desværre, at de fleste, mig selv inkluderet, har tendens til at glemme solcremen – særligt i en sommer som denne, hvor vejret skifter på et splitsekund, og UV-indekset alligevel er faretruende højt nok til at gøre dig rød på ingen tid! Vi negligerer simpelt hen betydningen og vigtigheden af solcremen, når vejret ikke ligefrem skriger “strandvejr” – men det er altså også vigtigt at smøre sig ind, om man så “bare” skal cykle hjem fra arbejde.

Jeg er selv mega fan af den effekt, solen har – man bliver i godt humør og energiniveauet er i top, og en let solkysset hud vil altid være attraktivt i min optik. Dog er solen den største synder, når det kommer til tidlig aldring af huden, og overdreven soldyrkning kan være decideret farligt for helbreddet. Alt med måde, som man siger, og solen skal virkelig dyrkes med måde og respekt for effekt. Danmark ligger faktisk højt i de kedelige statistikker over kræft i huden, og ifølge Kræftens Bekæmpelse bliver der registreret 14.600 nye tilfælde om året. Uhyggeligt, ikke? Én af de bedste måder at sikre sig mod solskader er naturligvis at anvende solcreme.

avene

Jeg er stolt over at være ambassadør for det største solbeskyttende mærke på de europæiske apoteker, nemlig Avène. Avènes solplejeserie kombinerer høj kvalitet med behagelige og let-anvendelige produkter til forskellige hudtyper og ikke mindst optimal balance mellem sikkerhed, effektivitet og kosmetiske egenskaber.

En lys, skandinavisk hud kræver selvfølgelig god beskyttelse, og her anbefaler Avène faktisk, at man anvender SPF50+ i den hårde sommersol. Avène har i år lanceret to nye produkter, der lige præcis dækker den lyse skandinavers behov: Avène Anti-aging Suncare SPF50+ og Avène Sun Lotion SPF50+:

Anti-aging Suncare SPF50+ beskytter, genopbygger og styrker hudens kollagen gennem anti-age molekyletAscofilline®. Cremen er uden parfume og kommer i en praktisk pumpetube. Avène Sun Lotion SPF50+ er en “klassisk” lækker sollotion til både ansigt og krop. Cremen fordeles let, trænger hurtigt ind i huden og efterlader ikke det typiske, hvide skær, som solcreme sommetider gør.

Avenes solplejeserie kan altså virkelig anbefales – og selv, hvis du ikke anvender denne serie, så anbefaler jeg, at du bruger solcreme uanset hvad. Hele solplejeserien kan købes her.

Åh… Og en ekstra, ret vigtig ting: Med ”Skin protect – Ocean respect” samarbejder Avène med organisationen Pure Project om beskyttelse af havenes koralrev. Anslået 25.000 tons solfilter ender hver år i havene. Avène har udviklet et sortiment af solbeskyttelsesprodukter med rene formler for at minimere påvirkningen af havmiljøet. Ingen silikoner, få solfiltre i en lav mængde og ingen anvendelse af vandopløselige solfiltre gør produkterne meget skånsomme, og de kan anbefales f.eks. på dykkerferier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOGA DELUXE