PÅ DET SENESTE HAR JEG...

4 MÆRKELIGE RÅD, DER FAKTISK VIRKER

img_9867

Støvsugning afhjælper ensomhed. I en digitaliseret verden som denne, er socialt samvær sommetider noget, vi skal lede længe efter. Da jeg boede i Lyngby og følte mig meget ensom og alene, støvsugede jeg én gang dagligt – simpelt hen for at holde mig beskæftiget. Det lyder som en mærkelig bro til afhjælpning af ensomhed, men det virker på én eller anden måde at distrahere hjernen fra tunge tanker, være lidt fysisk i gang – og oveni hatten få gjort rent!

Scor på vej til yoga. Jeg har faktisk sjældent oplevet lignende. Det er lige før, at jeg bliver stoppet på gaden hver 2. gang, jeg går mod yogacenteret, og det oplever jeg absolut ikke normalt. Måske det er min målrettede attitude? Måske det stramme yogakluns? I hvert fald er mænd meget mere kontaktsøgende, når jeg drager mod yoga.

Tag på dates. For mig at se, er dating både en øvelse i at være den bedste udgave af sig selv og i smalltalk.

Man skal vurdere sine venskaber og forhold i, hvem man ville turde stole på ikke smed kuglen i Paradise Hotel-finalen. Denne snak har jeg haft med flere af mine venner, som jeg selvfølgelig alle stoler på, ville gå hele vejen med mig!

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...