BLOMSTER OG TERN

2 NYE JAKKER I JUNI

img_3438

Jeg ved ikke, om det er grundet det elendige juni-vejr eller udsalgssæsonen at jeg pludseligt kastede mig ud i hele to jakkekøb denne måned – i hvert fald er det sket.

img_3439

Den grå lakfrakke er fra ACNE STUDIOS købt hos ACNE ARCHIVE, og ligner til forveksling min beige lakfrakke – dog har denne en anden farve og en fin twill-krave. Jeg prøvede den faktisk også, da jeg var i Stockholm med YSL for et par måneder siden, men endte med ikke at købe den, til min store fortrydelse. Da jeg så den herhjemme, tøvede jeg derfor ikke med at slå til.

img_3436

Den blå/hvide jakke med pelskrave er fra Miu Miu, og jeg forelskede mig allerede i den for et godt stykke tid siden, hvor én af mine favorit-Instagrammere @kiribirii postede et billede med den i et prøverum. Siden hen har den fyldt i mit hoved, og da den røg på tilbud, følte jeg godt, at jeg kunne retfærdiggøre købet – selvom den nu ikke var billig af dén grund.

Nu er jeg i hvert fald klar til efteråret!

Indlægget indeholder reklamelinks

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTER OG TERN