DEN GODE HANDEL

REDNINGEN TIL MIN STRESSEDE HUD

avene

Sponsoreret af Avéne: Jeg er havnet et sted i livet, hvor jeg forsøger at prioritere mig selv og eget velvære meget højt. Det handler ikke nødvendigvis om mit ego, men om at lade mig være den bedste udgave af mig selv hver eneste dag, og derved også kunne være tilstedeværende, omsorgsgivende og fuld af overskud overfor andre. Vigtigst af alt er dét, at vågne op glad så mange dage, som muligt – og det gør jeg ved at passe rigtig godt på mig selv – særligt i stressede tider som disse, hvor jeg gennemlever store, emotionelle op- og nedture, og arbejder på højtryk med mit brand, og en masse store, arbejdsmæssige forandringer i fremtiden.

Der er mange forskellige måder at værne om sig selv og sit helbred på, og for mig er det en proces at lære, at alenetid ikke nødvendigvis er lig ensomhed, og det forsøger jeg at komme til livs med selvforkælelse. Jeg er denne uge begyndt til yoga, mere om det senere hen, og har allerede været afsted 3 gange. Jeg forudser en lille afhængighed, fordi det netop giver styrke, men samtidig også ro til at slappe af og finde mig selv.

I perioder, hvor jeg oplever emotionel stress og arbejder meget, stresses min hud også: Jeg kan få udbrud, irritation og rødme, og tanken om at påføre en masse kemiske produkter i ansigtet til at afhjælpe problemet tiltaler mig ikke ligefrem. Derfor er jeg særligt glad for Avénes produkter, der udelukkende er baseret på essentielle indholdsstoffer, der matcher hudens fysklogiske behov. Hudens fysiologi respekteres, og huden beroliges og gennemfugtes.

Jeg har tidligere anmeldt Avénes produktplejeserie Tolerance Extreme positivt, og har siden hen fortsat brugen af de lækre produkter. Serien består af Tolerance Cream til tør hud, Tolerance Emulsion til normal/kombineret hud, en Cleasing Lotion, og nu også Tolerance Mask – den første, sterile maske til sensitiv hud. Flere af mine veninder med sensitiv eller hypersensitiv hud sværger til Avénes produkter, da de er super skånsomme og alligevel effektive.

Den nye Tolerance Mask er virkelig anbefalelsesværdig. Jeg anvender den om natten når min hud trænger særlig meget til fugt eller er irriteret, og vasker den først af dagen efter, for en blød og mættet hud efter. Derudover er jeg også ret vild med Thermal Spring Water-produktet, som er i god rejsestørrelse, og kan sprayes i ansigtet for at friske op eller dæmpe irritation. Derfor super oplagt til den kommende feriesæson, hvor det er rart at have en lille opfrisker med på rejsen – særligt på lange ture.

Avéne er et apotekerprodukt, der forhandles på apoteker eller online på webapoteket.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN GODE HANDEL