SUMMER ON BUDGET

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

1

…været sammen med Shira og hendes veninde Clea, da jeg landede fra Gran Canaria. Vi drak vin og snakkede. Shiras T-shirt kan købes her.

fullsizerender-2-kopi

…været i Næstved og fejre Silles fødselsdag sammen med de andre tøser. Vi endte med at spendere ventetiden på toget i en lokal slikbutik og på en bar, haha! Solbrillerne har jeg forresten købt af Sille, og er fra Gucci – top fra Realisation Par, jeans fra Levi’s, taske fra Markberg i eget design og frakke fra Saks Potts.

img_7302-kopi

…spist den dejligste frokost på Be Steak på Illum Rooftop med min mor inden vi var i teatret og se We Will Rock You på den nye Royal Arena.

img_7674

…haft seriøse attitudeproblemer grundet mit følsomme hjerte. Dust & Dreams T-shirten her skar vist budskabet ud i pap, haha. Bukserne er fra Re/Done.

img_7454-kopi

…været til morgenarrangement og kollektionsfremvisning hos Oh! By Kopenhagen Fur, hvor jeg forelskede mig i denne lille fyr.

img_8071

…Spist voldsomt lækre “bland selv”-pizzaer fra Behov i Nordvest, inden Alfie, Anne og jeg var inde og se Musicalteatrets nye forestilling Tremmer. Meget gode oplevelser, som begge kan anbefales!

img_8117-kopi

…været til pressedage hos Freifeldt PR med de andre Society B tøser. Jeg faldt pladask for dette sæt fra Indress!

img_7400-kopi

…været en del sammen med min bedste ven Marc, her også sammen med vores ven Melle, inden en sindssygt hyggelig bytur, hvor vi endte foran Photobooth’en på LA Bar, haha.

fullsizerender-3

…haft den smukke og dejlige Julie på besøg til kaffe og life update.

img_8198-kopi

…Været forbi galleriet Les Gens Heureux og købe 3 smukke Splatter Mugs fra Peter Shire.

img_8234

…Købt det nye ELLE, hvor jeg viser frem fra garderoben og lejligheden. Koppen er fra Peter Shire.

img_8322

…været til Danish Beauty Awards, hvor jeg igen i år var så heldig at være en del af dommerpanelet i bloggerkategorien. Jeg havde fået lov til at tage min dejlige søster med, og jeg havde, uden pis, den sjoveste bytur i flere år efter middagen! Lærkes sæt er fra Gitte E i Næstved, og hendes sandalerne er fra Ganni. Min kjole er fra Realisation Par (og JA, de er almindelige i størrelsen, og JA, der kommer told på bestillingerne, haha!), taske fra Alaïa og sko i eget design for Gardenia.

img_8358-kopi

…passet min dejlige niece sammen med min mor i lørdags.

Indlægget indeholder reklamelinks

7 comments

 • Christine

  Hej Marie – har lige bestilt en kjole fra Realisation Par. Ved tilfældigvis du hvor meget tolden ca. bliver?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Christine, det afhænger jo meget af hvor meget, du har købt for, hehe. Tror der er en afdeling på skats hjemmeside hvor du kan beregne told.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Kære Marie, Jeg drømte om dig i nat- og dit hår! haha! Jeg drømte at du endelig tog dig sammen til at få klippet det ultraseje korte pandehår og hvor vildt det klædte dig <3 Og de dage du ville style det anderledes, satte du det bare op i et sakura hårbånd, som alligevel er så fint her om foråret når man skal have lidt sol og være knapt så tildækket! Åh, kunne du ikke godt finde på det nu? Eller gør du det ikke? Kram og knus og møs <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, hvor grineren! Jeg får sgu nok ikke taget mig sammen i denne omgang, men er glad for din drøm!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte

   Æv!Det var ellers eddersejt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, den posefuld niece, er bare for cute :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER ON BUDGET