MINE SENESTE KØB FRA ASOS

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

img_8636

…spist morgenmad og hængt ud med dejlige Sille, som heldigvis snart flytter til København, så jeg kan få set hende noget mere! Altså, det er ikke for min skyld, at hun flytter, men ideen er nu ret cute.

img_8652

…hængt ud ved Torvehallerne med Mille og hendes nye, lille følgesvend Mister!

img_8659

…fået blomster af min dejlige far, som lige nu er udstationeret i Afghanistan.

img_8742

…filtet et sjovt projekt i Magasin, og også gjort opmærksom på et andet sjovt projekt, der skal filmes samme sted – nemlig Styleduellen! Læs mere her.

img_8820

…været i Aarhus med Shira i forbindelse med Spot festivalen og Headstart Fashions trendkonference. Vi så en masse seje koncerter, og jeg har seriøst haft denne sang på hjernen siden!

img_8836

…holdt foredrag ved trendkonferencen om trends set fra en bloggers/influensers perspektiv. Jeg var helt vilde nervøs, men publikum var umanerligt søde, og det var faktisk en rigtig positiv oplevelse.

img_8885

…spist den lækreste morgenmad i Aarhus på Langhoff & Juul, og selvom jeg faktisk har anbefalet stedet før, gør jeg det glædeligt igen! Wow, for en omgang!

img_9043

…været i Næstved og besøge min fantastiske familie. Dem har jeg godt nok været heldig med!

img_8968

…spist hummer i solen med Alfie på Illum Rooftop.

img_9273

Fået min fantastiske veninde Fie hjem! Vi hentede hende i lufthavnen lørdag aften og dansede natten lang. Meget tiltrængt! I går mødtes hende, Anne og jeg til butikskiggeri, frokost og frisørsalon hos mig.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE KØB FRA ASOS