LACOSTE CITY GUIDE

LIVING IN THESE JEANS

img_0791 img_0821

DIOR T-SHIRT (vintage) || LEVI’S JEANS || NIKE SNEAKERS || LOUIS VUITTON BAG || PICO HÅRSPÆNDE || CÉLINE SOLBRILLER

Jeg har nærmest boet i disse jeans, siden jeg købte dem – og bar dem også i går, hvor jeg bl.a. spiste frokost med min veninde Shira. Jeg har haft et ret tætpakket program på det seneste, så det var dejligt med et lille afbræk. Nu sidder jeg i toget med min søster på vej mod Næstved for at besøge min mor, og jeg håber, at solen har tænkt sig at titte lidt frem igen i dag, så det bliver en optimal “fridag”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LACOSTE CITY GUIDE