SØNDAGSBANGE

LIDT “REALISATION PAR”-HJÆLP

outfit

Photocredit: Mia Mortensen

Der er havnet usandsynligt mange spørgsmål ang. min nyfundne forkærlighed for det australske brand Réalisation Par, og jeg forstår godt interessen. Jeg tænkte at lave et indlæg med svar på de spørgsmål, I virker ekstra interesserede i som lidt serviceinfo, så here it goes:

Kommer der told på min bestilling? Ja, der pålægges told på de produkter, du køber udenfor EU, hvilket selvfølgelig også vil sige produkterne hos Réalisation Par. Jeg har efterhånden bestilt hele kollektionen, og har nok i gennemsnit smidt 150kr. i told pr. produkt.

Hvad koster fragten? Det fremgår af hjemmesiden, men almindelig forsendelse koster 15$ svarende til cirka 100kr., herefter kan der tilkøbes hurtigere forsendelse, som selvfølgelig er dyrere.

Hvor længe går der, før jeg modtager? For mit vedkommende er der cirka gået en uge fra bestillingen er lagt, til jeg har den i hænde, men igen, så afhænger det af toldprocessen, og hvor hurtig du selv er til at få tolden betalt. Men cirka deromkring. Vær dog opmærksom på, at mange af produkterne på shoppen lige nu skal forudbestilles, og derfor ikke sendes afsted lige med det samme.

Hvordan er størrelserne? Størrelserne er almindelige, måske lidt små i det, og er klart lavet til at fitte godt på petite piger. Er man høj, skal man uden tvivl gå en-to størrelser op, men er man lille som jeg selv i både højde og drøjde, er størrelserne normalsvarende. F.eks. er ovenstående kjole en XS. Vær dog opmærksom på, at V-udskæringen er ekstrem dyb, så har du en stor barm, anbefaler jeg også, at du får en størrelse op, med mindre du kan lide et åbent look.

Er jeg sponsoreret? Nej, desværre ikke, jeg er bare fan.

17 comments

 • Maria Tyrychtrova

  Hej Marie,

  Jeg ville lige høre, om det er et amerikansk eller australsk mærke?, ift om det bliver sendt fra Australien eller USA, så ændre prisen sig :)

  Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej 😁

  Jeg har lige købt fra realisation par og vil gerne spørge om man skal også betale for moms, når fragten bliver leveret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg betaler bare en samlet pris, så det ved jeg ikke…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Men har du ikke betalt 25% i moms også ud over told? :-) Når jeg kigger online, så synes jeg, at jeg både skal betale 12% i told og 25% i moms, og så løber det op i en del mere end 150kr. pr. genstand, som du har skrevet. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har betalt cirka 150kr. pr. item, og hvordan det er fordelt på told/moms, ved jeg ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina Kaja

  Hej Marie.
  Tak for inspiration :-)
  Har du ikke betalt 25 % moms oveni? Er ved at bestille lige nu… desværre er kjolen “the Violette” i blå udsolgt. Skal bruge den til et bryllup 8 juli. Ved du om de plejer at få tingene på lager igen? Lige lidt mange spørgsmål :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor høj er du? – Jeg vil gerne have en “midi” længde kjole, men er en lille lort på 159 cm….så det ender som regel altid med en “maxi”selvom jeg køber en “midi”længde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  det er amerikansk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hende fotografen er ret god, synes jeg! Surt, at man ikke bor i dejlige Aarhus! Og du ser skøn ud som altid :) Jeg har længe brændt inde med et spørgsmål. Hvis/når jeg selv køber tøj, er det på baggrund af en “den må jeg eje” følelse, og at jeg ikke kan nænne, at gå af med det igen.. Vi er jo forskellige, men jeg har tænkt over, om hvordan du har det med dine genstand, tøj etc. Er der noget tøj, som du ikke nænner, at skille dig af med ? Personlig blev jeg så vild med din Sorte Celine box at jeg næsten ikke kunne forstå hvordan du kunne sælge den. God dag og uge! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvis der er en personlig historie knyttet til varen, såsom min Bayswater fra Mulberry, beholder jeg den forevigt. Men tøj og tasker er jo bare genstande – så jeg har som regel ikke større følelser for noget, end at jeg kan skille mig af med det igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Lyder som en fornuftig tilgang! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Lige hvad jeg havde brug for! Men hvilken størrelse er din Alexandra – Lip kjole? På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSBANGE