PIECES' SEJE SAMARBEJDER

DEN GODE HANDEL

ts

Sponsoreret af Trendsales: 1. CELINE STRIK || 2. DIOR BALLERINAER || 3. BALENCIAGA RULLEKRAVE || 4. ACNE STRIK || 5. CHANEL DYNEJAKKE || 6. ASOS KJOLE

Jeg har gennem tiden købt og solgt umanerligt mange ting gennem Trendsales, og “denne omgang” har været særdeles god – det kan jeg takke jer for! Trendsales er super let og overskuelig til oprettelse og fund af annoncer, men også til køb og salg. Jeg benytter mig oftest af to metoder til sidstnævnte, nemlig TS-handel eller mødes og handle. Begge dele forløber altid let og ubesværet, og personligt er jeg vild med at mødes og handle, fordi man derved sparer portoen, og får lov til at se den person, man nu videregiver tøjet til.

Jeg har selv gjort mig enormt mange gode handler på Trendsales gennem tiden – og husker særligt en Balenciaga taske i modellen “First” som jeg købte til den vildeste spot-pris på sitet i gul, og selv farvede sort.

Jeg synes selvfølgelig, at I skal smutte forbi min bruger og se, hvad jeg har af gode ting til salg – og tilføj mig gerne som favorit, for at få opdateringer, når jeg løbende smider nyt til salg.

 

1 comment

  • Malene

    Hej Marie.
    Jeg skal til to bryllupper her til sommer, og dresscoden er hhv “Hvidt” og “cocktailparty”.

    Jeg ANER ikke hvad jeg skal tage på! Har du nogle ideer til hvad man kunne hoppe i? Og hvor man kan få det henne?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIECES' SEJE SAMARBEJDER