RELAXED BLUES

BE ONE. BE ALL. JUST BE.

klein

SPONSORERET AF CALVIN KLEIN: Calvin Kleins parfumer “All” og “One” er for mig at se ultimative klassikere, som alle på ét eller andet tidspunkt har stiftet bekendskab med. Begge parfumerne har en androgyn og derfor også helt udefinerbar sexet duft, som jeg synes, klæder alle.

CL All har en frisk, moderne og livlig aroma, og CK One er kølig, ren, forfriskende og med et pust af citrus, og er min personlige favorit blandt de to dufte – muligvis også, fordi jeg en gang havde en kæreste, der anvendte præcis denne duft, og den derfor minder mig om gode tider med ham.

Rene, androgyne og sexede dufte er virkelig trend lige nu – og falder godt sammen med hele debatten omkring kønsløshed og Calvin Kleins generelle univers, der altid rammer moden på minimalistisk og alligevel kontroversiel vis. Der er virkelig noget ekstremt sexet ved at dele parfume og duft med sin kæreste, og så synes jeg alligevel, at alle parfumer har en forskellig duft, alt efter, hvem der bærer disse. Calvin Kleins “One” og “All” parfumer er skabt ud fra ideen om et “blankt kanvas”, og giver dig mulighed for at lade dig bære duftene, i stedet for omvendt.

ck

2 comments

 • CK one var min ynglings duft i 90’erne, den var min tro følgesvend igennem teenageårene. Den duft minder mig om mange sjove og gode tider, tider uden de store bekymringer. Mmmm den må jeg ha igen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Præcis, den må du da have igen, ja!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RELAXED BLUES