ME & THE MET MIDSEASON SALE!

SUNNY COPENHAGEN

img_2208 img_2218-kopi img_2222-kopi

SPONSORERET AF PREGO: KAREN SIMONSEN SOLBRILLER || BY MALENE BIRGER JAKKE || LEVI’S JEANS || NEW BALANCE SNEAKERS || LOUIS VUITTON TASKE

Det er så dejligt, at solen endelig har indtaget vores lille land, og jeg suger virkelig til mig, hvor jeg kan! Jeg har bl.a. glædet mig til solens kommen, fordi jeg for efterhånden lang tid siden sagde ja til en kampagne i samarbejde med solbrilleshoppen Prego – og disse solbriller selvfølgelig skulle testes i solskin!

Jeg var til et personligt møde med Prego for at se alle solbrillemodellerne og høre om brandet og kvaliteten, og for at finde det helt rette par til denne kampagne. Karen Simonsens kollektion for Prego er kendetegnet ved det gode design og selvfølgelig den lækre kvalitet, og kollektionen er inspireret af citatet “Respectfully Yours – To be Respectful – To be Mindful”, hvilket er en fantastisk mantra.

Kollektionen består af 26 modeller (som alle koster blot 795kr., hvilket er en virkelig god pris for et par seje solbriller!), hvor jeg har valgt min personlige favorit! Modellen her er i den smukkeste, blå/grøn/grålige nuance, som skiller sig en smule ud, men samtidig passer til alt i garderoben. De har en rund form, og adskiller sig derfor fra mine andre solbriller, men har alligevel en brede, der klæder mit ansigt godt (synes jeg i hvert fald selv!).

Jeg bar solbrillerne på en solrig gåtur på Østerbro forleden – kombineret med en T-shirt, jeans og sneakers for et afslappet og alligevel cool look. Solbrillerne kan købes her.

 

9 comments

 • Julie

  Er jakken en gammel model? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, tror den er i butikkerne nu :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er t-shirten fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Købt gennem Wearemad’s blog :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kate

   Jeg har købt den samme t-shirt, men ikke fået den endnu, så jeg er vildt nysgerrig! Hvordan er den i størrelsen ?Tog du større størrelse end normalt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg tror, min er XS, ellers er den S- den mindste, i hvert fald :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kate

   Jamen det lyder jo bare perfekt! Den sidder i hvert fald on point på dig og jeg har også bare taget min normale størrelse, så det burde passe perfekt! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Hej Marie. Hvor er de store øreringe fra? Har længe været på udkig efter lignende, og synes simpelthen de er umulige at opstøve i sølv!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME & THE MET MIDSEASON SALE!