EKSKLUSIV MARIE JEDIG X MARKBERG GIVEAWAY

PRADA FLOWER SLIPPERS

img_4226 img_4228 img_4231

Forleden var jeg ude og kigge i butikker med min mor, og faldt over disse seje slippers fra Prada, som jeg allerede brændte mig varm på i Paris, men som desværre ikke var tilbage i min størrelse! Nu fandt jeg dem så i en 36 i Illum, og derfor skulle de selvfølgelig med mig hjem!

3 comments

 • Julie

  Hej Marie. Jeg har et spørgsmål. Jeg kan se på din insta at du tit går i cowboybukser. Jeg går aldrig i cowboybukser, men kunne godt tænke mig at begynde. Jeg er vandt til at gå leggings, så jeg vil høre om du kender til et godt brand som er behagelige at have på? Altså ikke nødvendigvis ligeså behagelige som leggings, men som er til at holde ud at have på, hvis man ikke bryder sig om at kunne “mærke” tøjet for meget. Kh julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Julie, 5units er vildt gode til prisen( og fåes i stretchy modeller, så det næsten føles som leggins :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie mitzie

   Tusinde tak for svar. Dem på jeg tjekke ud

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSKLUSIV MARIE JEDIG X MARKBERG GIVEAWAY