PARIS DAY 2: PRINTED SUIT & SHOPPING

ME & THE MET MIDSEASON SALE!

cherr cherry

SPONSORERET AF ME & THE MET: GANNI SWEATSHIRT 799kr. || LEVI’S JEANS

Me & The Met er blandt mine favorit shops online herhjemme, fordi udvalget er knaldgodt, og konceptet med personlig dag-til-dag levering lige så. Forleden faldt jeg f.eks. over denne super sprøde sweatshirt fra Ganni, samt denne badedragt, som jeg regner med at have med, når jeg rejser til Gran Canaria lige om lidt! Shoppen har også rigtig gode items lige nu fra særligt Wood Wood og New Balance.

Lige nu kan jeg glæde jer med en rabatkode, der giver 25% rabat på (næsten) alt* hos Me & The Met i anledning af deres kommende midseason sale. Rabatkoden er mariejedig25 og gælder frem til D. 9. april. Happy shopping!

*Zadig & Voltaire, Toga Pulla, Jerome Dreyfuss og i forvejen nedsatte varer undtaget

4 comments

 • Sofie

  Hej, må jeg høre mærket på din sofa/hvor du har købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er købt brugt på DBA, tror ikke, den er fra noget særligt brand, desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også kigget på den flere gange nu, så hvis der også er 25% på den tror jeg jeg hapser den :) Ved du hvordan fitten er? Hvis jeg normalt bruger S nogle gange M?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Min er XS, og jeg er normalt XS, så den er ret almindelig i størrelsen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS DAY 2: PRINTED SUIT & SHOPPING