JEG ER EN TRENDSALES-PIGE

LIDT NYT TIL BOLIGEN

img_8010

ALESSI CRISTA SEYA VASER || HERMES KOP || DIOR BOG (reklamelink)

På min ferie til Gran Canaria fik jeg slet ikke brugt noget nær mit shoppebudget, og havde derfor lidt ekstra til overs, da jeg kom hjem. Den store vase fra Alessi Crista Seya havde jeg længe ønsket mig, så jeg besluttede endelig at smide pengene efter den – ligeledes med den smukke farve-bog fra Dior.

2 comments

 • Stine

  Hej kære Marie,
  Jeg har set din opslag på instagram omkring at du gennemgår en “emotionel stress” for tiden og tænkte om du ville dele lidt ud af det. Din blog går under personlig blog, og synes det er vigtigt at sætte flere nuancer på offentlige personer som dig i stedet for blot nye køb eller outfits. De bedste hilsner, Stine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Stine, normalt ville jeg også dele det, det plejer jeg faktisk, når jeg gennemlever store ned- eller opture, men denne gang er det for privat til at dele ud af. Det håber jeg, du forstår.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER EN TRENDSALES-PIGE