5 TING, VI HAR LÆRT AF SKAM SÆSON 4 #1 + #2 (SPOILER ALERT)

JEG ER EN TRENDSALES-PIGE

ikke-navngivet-2

SPONSORERET AF TRENDSALES: Der hersker vist efterhånden ingen tvivl om min forkærlighed for både køb og salg af secondhandvarer – og faktisk opstod min kærlighed for over 10 år siden, da jeg første gang stiftede bekendtskab med Trendsales.

I kender formentlig allerede Trendsales, og de fleste af jer har forhåbentligvis allerede en bruger på sitet – men til de af jer, der alligevel ikke gør, kan jeg fortælle, at Trendsales er en side, hvor det er muligt for private brugere og virksomheder at sælge og købe både nye varer og secondhand items. Jeg er særligt fan af sidstnævnte, fordi det giver mig mulighed for at sælge mine aflagte varer, således at disse kan få nyt liv og kærlighed, og jeg samtidig tjener en lille skilling, der gør det muligt for mig at købe “nye” secondhandvarer til spotpriser.

Trendsales er super overskuelig at bruge, og har virkelig udviklet sig positivt gennem årene. Nu har sitet f.eks. en virkelig brugervenlig app, der gør det endnu lettere at oprette annoncer og navigere i eksisterende.

Jeg har uden tvivl gjort mig nogle af mine bedste køb nogensinde på Trendsales – fra limited edition varer, som ellers var umulige at opstøve, til Balenciaga tasker i fantastisk stand til langt under nypris. Min taktik er, at markere mine favoritmærker, så jeg kan “nøjes” med at tjekke de nyeste annoncer ud med præcis disse brands repræsenteret, når jeg besøger shoppen. Lige nu har jeg f.eks. en jakke fra Saks Potts, en strik fra Chanel og en denimkjole fra Louis Vuitton på ønskelisten.

Jeg har netop oprettet en masse annoncer med lækre ting fra min garderobe, som skal have ny ejermand, og jeg synes derfor, at du lige bør klikke forbi min bruger og tage et kig på de fine ting. Jeg opretter flere annoncer med ting til salg løbende, så det er oplagt at “følge mig” på Trendsales, så du er den første til at få varerne at se. Alle billederne herover rummer items, jeg har til salg – bl.a. min efterspurgte Valentino sweatshirt og Levi’s 501 jeans i hele tre forskellige farver (sort, hvid, beige)!

GODE RÅD TIL SALG PÅ TRENDSALES:
PRISSÆTNING: Hvis du selv ligger inde med noget kluns, du ønsker at komme af med, er det en god tommelfingerregel, at du får solgt tingene hurtigst, hvis du cutter mindst 50% af prisen af, hvis salget skal gå tjept. Det lyder voldsomt, men det er stadigvæk bedre end at have noget hængende i skabet, du alligevel ikke får på igen. Af luksusvarer kan du nøjes med at cutte 30% af prisen.

BILLEDER: Så mange billeder som muligt! Gerne både med itemet i brug og såkaldte “packshots” taget af dig selv. Selvfølgelig skal fejl og mangler også kunne ses på disse billeder.

BESKRIVELSE: Vær så præcis i din beskrivelse, som muligt, særligt hvis du sælger dyrere items. Både mål, størrelse, stand og måske endda ideer til styling bør fremgå af beskrivelsen.

8 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING, VI HAR LÆRT AF SKAM SÆSON 4 #1 + #2 (SPOILER ALERT)