TJEN PENGE NÅR DU SHOPPER

FRENCH PHARMACY FAVORITES

img_3650

Det er en decideret obligatorisk del af et besøg i Frankrig, at skulle forbi et fransk apotek for at skaffe nye forsyninger. Jeg synes personligt, at det kan være lidt en jungle at finde rundt i, hvilke produkter, der virkelig virker og hvorfor – men har fundet mig overordentligt godt til rette med disse tre produkter i indkøbskurven:

Embryolisse: En fed creme, som jeg anvender på særligt tørre områder – for mit vedkommende særligt på næsen, og andre steder på kroppen som albuerne. Cremen stiftede jeg bekendskab med gennem diverse makeupartister, der altid masserer denne ind i hele mit ansigt inden makeuppen lægges – og den er super lækker og effektiv. Dog er det absolut ikke en dagcreme, så den skal kun bruges i særlige tilfælde.

Bioderma: Makeupfjerneren fra Bioderma er virkelig en bloggerdarling, der ofte nævnes i forbindelse med besøg i det franske. Nu hoppede jeg altså selv med på trenden, og der er virkelig noget om snakken. Desuden er den virkelig billig (omkring 4€ for denne lille, rejsevenlige størrelse).

Hexomedine: Et lidt sjovt produkt, jeg besluttede mig for at investere i, efter en anbefaling af it-girl Camille Rowe i videoen her. Den koster kun 2€, og fjerner bumser over nat – næsten for godt til at være sandt, men nu har jeg selv testet den, og DEN VIRKER. Totalt vidundermiddel!

11 comments

 • Lise

  Hvor kan man anskaffe Hexomedine i Danmark? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Bioderma kan også fås på danske apoteker (i hvert fald det i Hellerup).
  Ville bare lige sige det, så du ikke venter helt til næste paristur med at købe det hvis du løber tør, for ja – den er helt uundværlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Marie
  Nu bruger jeg selv Embryolisse cremen, så vil høre hvorfor du skriver at det absolut ikke er en dagcreme, da jeg er ret glad for den? Så tænkte bare om det er din holdning til den, eller om du har fået anbefalet kun at bruge den en gang i mellem? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Alle makeupartister har bare anbefalet mig at bruge den til særligt tørre områder eller kun engang imellem, da den er for fed som dagcreme :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Har selv brugt den som dagcreme med stor succes, det handler vist om hvor meget ens hud kan “suge” 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Helt sikkert! Jeg bruger den også langt oftere, end jeg fik anbefalet, hehe. Den er ret lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mel

   Jeg bruger den også som dagcreme hver eneste dag og har gjort det i flere år. Elsker den!! Og jeg har helt almindelig hud og den giver ikke en fedtet ud eller urenheder. Tværtimod.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der et apotek der bedre end andre i Paris? Gerne flere Paris anbefalinger, TAK. God påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg vælger bare et tilfældigt, og har de ikke, hvad jeg ønsker, går jeg videre til næste <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luna Isabella

   CityPharma har de bedste priser og største udvalg MEN der er MANGE mennesker konstant! Men “oplevelsen” værd :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TJEN PENGE NÅR DU SHOPPER