PERFECT T-SHIRT

EKSKLUSIV MARIE JEDIG X MARKBERG GIVEAWAY

img_4464-copy

REKLAMELINKS: Jeg er virkelig lykkelig over jeres mange kommentarer omkring min nyeste taske i samlingen – både fordi, den er af eget design for Markberg, men særligt fordi, den er lavet i ultra limited edition, og der derfor faktisk kun findes to af dem! Den ene er selvfølgelig min, men den anden har jeg fået lov til at udlove i en eksklusiv giveaway:

Tasken er i modellen Sonja, og kan købes i både beige og sort, men denne røde lakbehandlede skindversion med sølv hardware har du lige nu chancen for at vinde på InstagramDu kan læse konkurrencebetingelser og deltage i denne særlige giveaway på Instagram lige her!

Derudover har jeg fået lov til at tilbyde jer 50% rabat på alle de eksisterende produkter fra min kollektion for Markberg fra NU af og en uge frem. Rabatkoden er mariejedig – hav en dejlig søndag!

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT T-SHIRT