SUNNY COPENHAGEN

A LITTLE TREAT FOR MY FEET

1 3

VINDEREN ER FUNDET. SPONSORERET AF PAW SKO: MARCO TOZZI SANDALER HOS PAW SKO || & OTHER STORIES SÆT

Den fysiske shopping er efterhånden erstattet af internethandel, hvilket jeg personligt synes, er en smule ærgerligt. Alligevel er jeg selv tilbøjelig til at shoppe hjemme i sofaen – men når det endelig sker, at jeg tager ud i en fysisk butik og gør mig mine køb, ender jeg næsten altid med at have langt bedre oplevelser end ved onlineshopping.

Særligt når det kommer til fodtøj, giver det god mening at sætte tid af til et besøg i en butik – og det var, hvad jeg gjorde forleden, hvor jeg besøgte Paw Sko i Lyngby Storcenter. Jeg boede selv i Lyngby for et par år tilbage, og kendte derfor godt butikken på forhånd – men blev alligevel positivt overrasket over besøget. Paw Sko har 18 butikker fordelt over hele landet, og er kendt for deres store udvalg af fodtøj i forskellige prisklasser og kategorier.

Både i forhold til størrelse, komfort og info, er det rart at handle med professionelle mennesker, der har styr på deres ting – og jeg fik rigtig god service, og endte faktisk med at gå derfra hele to par sko rigere – nemlig et par høje sandaler med sjove detaljer, og et par klassiske Reebok sneakers (se billedet herunder).

Nu kan I også blive et par sko rigere! Jeg har i hvert fald fået lov til at udlove et gavekort på 1000kr. til en valgfri Paw Sko-butik nær dig. For at deltage, skal du smide en besked i kommentarfeltet til dette indlæg med dit navn, email, og hvilken Paw Sko-butik, der ligger nærmest dig – og er du i tvivl, kan du finde din butik her.

1

122 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNNY COPENHAGEN