SKAM SÆSON 4 - HOVEDPERSONEN ER AFSLØRET!

5 OPTURE

smile

Kokosmælk: Da Julie og jeg var i Paris, drak vi en del kokosmælk, og jeg har simpelt hen valgt at køre stilen videre herhjemme. Det smager fantastisk og giver mig en god fornemmelse i kroppen. What’s not to like?

Rent: I husker måske, at jeg for et år siden medvirkede i en musical ved navn RENT i rollen som Mimi – og denne er altså at finde på youtube lige nu! Hele forestillingen faktisk. I kan se mig i aktion her.

Gran Canaria: D. 13. rejser jeg med min mor, søster og niece til Gran Canaria! Jeg glæder mig simpelt hen så meget til drinks i solen, hygge med mine yndlingskvinder og ren afslapning. Jeg kommer selvfølgelig til at opdatere flittigt på Instagram løbende.

Lenny: Paradise Hotel er blandt de bedste underholdningprogrammer herhjemme i min optik, og jeg hepper virkelig på Lenny, som har vundet mit hjerte!

Historien om Danmark: Danmarkshistorie, drama, fakta og Lars Mikkelsen! Umiddelbart en lækker kombination – som også holder i praksis! Det er den bedste DR-produktion siden Arvingerne, synes jeg. Og man behøver ikke engang at have en indre historienørd i sig, for at nyde programmet.

Billeder fra Tumblr

6 comments

 • Camilla

  Hvilken kokosmælk er din favorit? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Innocents! Den er simpelt hen så lækker :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder skønt med en ferie i sigte – jeg kan godt forstå du glæder mig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det lyder skønt med sådan en tøsetur. Har selv en tur til Milano til gode i maj og glæder mig til soool.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Jeg må lige se dig i aktion i RENT:-)
  Historie er lige mig, så….
  og Grand Canaria, du er heldig og må nyde det med familien, der er dejlig varmt der på denne årstid.
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAM SÆSON 4 - HOVEDPERSONEN ER AFSLØRET!