BLOMSTERBARN

SPAR PENGE, HVER GANG DU HANDLER ONLINE

bonusway

SPONSORERET AF BONUSWAY: 1. TOPSHOP || 2. SET || 3. TOPSHOP || 4. DYRBERG/KERN

Onlinehandel udgør størstedelen af mit månedlige shoppebudget – både fordi, det er let og overskueligt, men særligt fordi, der som regel er lidt penge at spare. Jeg har efterhånden lært mig selv et par enkle teknikker til opnåelsen af præcis denne besparelse, og her kommer en hjemmeside som Bonusway ind i billedet:

Bonusway er gratis at benytte, og samler rabatter over diverse hjemmesider indenfor alt fra fashion til travel, således at du næsten altid kan spare 1-6% på dine online køb – og det kan altså virkelig betale sig i den lange ende! F.eks. kan du lige nu spare 5% på Zalando, 6% på ASOS, 5% på Nelly eller hele 15% på Sweetdeal. De sparede beløb bliver så udbetalt til din bankkonto, når bonussaldoen overskrider 120kr. Faktisk fuldstændigt ligesom den måde, vi bloggere tjener penge, når vi laver affiliate-aftaler. Hvorfor ikke spare, hvor du kan?

Hvis du tilmelder dig gennem mit personlige link her, får du sågar en velkomstbonus på 40kr. Bliv medlem af Bonusway og spar penge her.

Jeg har taget udgangspunkt i webshoppen Zalando, som forhandler alt fra Topshop til By Malene Birger, og hvor du kan spare 5% ved at tilmelde dig Bonusway, og udvalgt mine personlige favoritter herover.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTERBARN