GIDSELTAGNINGEN

SHORT BANGS?

bangs

I øjeblikket går jeg med intense overvejelser omkring at klippe mit pandehår kort – sådan helt kort, ligesom billederne herover illustrerer. Mit pandehår er i forvejen “kort”, så det vil ikke tage lang tid at gro det ud, in case, jeg fortryder.

Måske man bare skulle gøre det?

7 comments

 • Silja

  klippede selv mit så kort for et par måneder siden (ved en fejl, haha), men det klædte mig fint, da det ikke er så drastisk anderledes end den almindelige længde for grydepandehår. mit voksede til min normale længde på 2-3 uger, og så kan man jo altid presse det længere ned med et pandebånd i mellemtiden, hvis det ikke skulle klæde en ;) der er ingen grund til ikke at prøve !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du skal gøre det i Pariiiiiis! Det er helt gennemført fransk.chickt.lækkert.marie.jedig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  DO IT! Det kunne være så fint. Jeg har selv overvejet at klippe pandehår de sidste to år. Men jeg tør ikke. Så jeg siger gør det! Lever mine pandehårs ønsker igennem dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Ærligt synes jeg virkelig ikke, at der er ret mange der kan pull’e den off. Det er virkelig ikke særlig flatterende efter min smag. Men som du siger, vokser det jo ud igen :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Gør det!!!! Det ville være det sejeste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sååå fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det ser så fedt ud! Er sikker på, du kan bære det! Gud hvor ville jeg ønske jeg turde :) go go go

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIDSELTAGNINGEN