NOMESS STÅLREOL

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

img_0289

…Haft min søster, svoger og niece på besøg. Min svoger skulle samlet et nyt ILVA skab for mig, og min søster og niece kom i den anledning tidligere til København for at hygge med mig. Lilli har taget sine første skridt denne uge, kun 7 måneder gammer, og jeg er ved at revne af stolthed!

img_0307

…Spenderet umanerligt meget tid sammen med denne, unge frøken. Vi minder om hinanden på enormt mange punkter, og hun har virkelig haft min ryg i hele breakup-forløbet. Derudover har vi det bare pissesjovt sammen.

img_0335

…Spist frokost og kage på Café Europa i forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag inviteret af Mads Nørgaard, sammen med nogle super sprøde damer – Sidsel, Frede, Cathrine, Emily og Trine.

img_0381

…Sportet min nye lakfrakke fra 66 North. Jeg elsker den mørkeblå farve, og så fungerer den perfekt som overgangsjakke! Her sammen med taske af eget design for Markberg.

img_0428

…Spist morgenmad på Fars Dreng med Sille – jeg er vild med deres acaibowle, og så er atmosfæren hyggelig og afslappet.

img_0567

…Drukket kaffe i solen med Sidsel, iført totalt slackertøj – her i Adidas træningsbukser, Mads Nørgaard hættetrøje, Chanel dunjakke og ASOS solbriller.

img_0707

…Holdt fest med “The Bigger The Hoops, The Bigger The Hoe”-tema, hvilket var SÅ sjovt. Mange af jer har spurgt ind til mine krøller på dette billede, og jeg skal nok lave et indlæg med krøllejernet senere hen. Jeans er vintage Versace, toppen fra Zara.

img_0734

…Været i balletten med Sille og se Giant Steps. Forinden spiste vi den vildeste middag på Be Steak på Illum Rooftop, og Sille fik den lækreste bøf med bearnaise, som jeg klart skal tilbage efter snart. Toppen er fra Saks Potts.

img_0913

…Været forbi min gamle lejlighed på Blegdamsvej for at hente nogle ting, jeg egentlig havde afskrevet nogensinde at skulle finde igen. Her iført ACNE STUDIOS strik.

img_0936

…Spist min foretrukne gedeostsalat på Beau Marché – den skal I altså prøve! Her iført cardigan fra Gucci.

img_1011

…Samlet min nye Nomess-reol – med hjælp fra Shira. Jeg troede aldrig, jeg ville få brug for min boremaskine, men jeg tog fejl!

img_1025

…Spist middag på PS Bar iført vintage Levi’s jeans og ny top fra Zara i bedste señorita-stil.

img_1063

…Fået forårsfregner og nye vipper hos min yndlings-Line fra LashesbyLBN. Hun udvider faktisk i London lige om lidt, og flytter i dén forbindelse – men biksen herhjemme overtages af en ny, dygtig tekniker, som jeg fremover vil komme hos.

img_1101

…Været iført mine favorit skinny jeans fra Louis Vuitton, som jeg købte for et års tid siden, men faktisk ikke helt har kunne passe siden da. Mange af jer hen spurgt ind til min vægt på det seneste, og ja, jeg har tabt mig – men ikke meget. Jeg er dog kun 163 høj, og derfor ses det måske hurtigere end hos så mange andre. Jeg har egentlig ikke bestemt mig for at gøre noget anderledes, men har måske bare spist mindre portioner, mindre søde sager og været mere i gang rent aktivitetsmæssigt.

img_1156

…Været hjemme og spise hjemmelavede forårsruller hos min mor, sammen med søster og niece. Der blev kysset så meget på Lilli – men helt ærligt, se hende lige engang, man kan jo ikke lade være!

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

7 comments

 • Stine

  Hej Marie,

  Vil du ikke skrive lidt mere om dine erfaringer med tinder-dates eller bare dates og mænd generelt ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Super hyggeligt indlæg!
  Hvad spiser du sådan typisk i løbet af en dag? Er der noget du holder dig fra?(Hvidt brød, smør, alkohol, sukker….?)
  Meget nysgerrig da jeg gerne vil tabe mig lidt.
  Ved godt du altid har været lille, men man kan virkelig se det på dig at du har tabt dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Holder mig ikke fra noget som helst – elsker alt mad og alle søde sager. Men jeg forsøger da ikke at spise et helt franskbrød og en plade chokolade, hehe. Alt med måde er lidt et motto :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så hyggeligt med de her indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tm

  Hej Marie, er din Gucci cardigan fra en ældre kollektion? – kan ikke rigtig finde den på deres hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er vintage, ja – desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOMESS STÅLREOL