VINYL LEGGINS OG BAND TEE

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: SILLE SØRENSEN

sille

HVAD KALDER JEG DIG? “Skat.”

HVAD KALDER DU MIG? “Mis.”

HVOR LÆNGE HAR VI KENDT HINANDEN? “Vi har kendt til hinanden længe, men vi har rigtig kendt hinanden i omkring tre år, vil jeg mene.”

HVORDAN MØDTE VI HINANDEN FØRSTE GANG? “Jeg tror faktisk, at det var, da du var hjemme og skyde Get Inspired By hos mig?”

1

HVAD PLEJER VI AT LAVE, NÅR VI ER SAMMEN? “Meget simple og hverdagsagtige ting, som bare er meget rarere, når vi er sammen. Spiser frokost, tømmer ud på hinandens skuldre i forhold til ting, vi går og kæmper med, går ture, kigger i butikker, griner og så tager vi altid billeder.”

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE MED MIG? “Jeg tror ikke som sådan, at jeg kan sætte fingeren på ét specifik minde, men det er nok mere en generel følelse af, at jeg har fundet et menneske, som bare er så godt for mig. Det er et minde om en tid, hvor det gik op for mig, hvor vigtige veninder i virkeligheden er, og hvordan det egentlig skal føles. Og så har jeg mange minder fra den tid, hvor vi lige begyndte at se hinanden. Det var i den periode, hvor min kæreste startede i militæret, og der var du en kæmpe støtte for mig.”

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MINDST OM HINANDEN? “Du får energi af at være sammen med andre. Hele tiden. Du har krudt i røven, som jeg kun kan drømme om. Du er også meget stærkere end mig. Du har et mere positiv ‘det skal sgu nok gå’ syn på livet, som jeg er meget, meget misundelig på. Jeg tror generelt bare, at du er meget mere udadvendt end jeg. Og så er du også mere modig! Både når det kommer til livet og mode.”

i

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MEST OM HINANDEN? “Vi kommer fra det samme sted, så vi har en meget ens person, når det kommer til relationer og eksempelvis ærlighed. En spade er en spade, og det er det for os begge to. Vi er ærlige og nede på jorden begge to. Jeg tror bare, at vi komplimenterer hinanden meget fint både privat, men også når det kommer til vores syn på den branche, vi er i.”

HVIS DU MÅTTE VÆLGE ÉN TING FRA MIN GARDEROBE, SOM SYMBOLISERER VORES FÆLLES SMAG, HVAD VILLE DU SÅ VÆLGE? “Så tror jeg, at det skulle være dine Céline kroko-bindesko, som jeg også har. Det symboliserer vores kærlighed til det mere maskuline, men med et feminint twist. Og så synes jeg, at det repræsenterer den påvirkning, du har haft på mig, når det kommer til stil: Du har gjort mig mere modig og har givet mig lyst til at have det sjovere. (Hvilket er en diskret metafor for resten af mit liv også, og din påvirkning på dette.)”

HVAD STÅR DER I VORES SIDSTE SMS/BESKED TIL/FRA HINANDEN? “Vi SMS’er meget sjældent til hinanden. Det er hovedsageligt Snaps, og det ELSKER jeg, for jeg kan blive en del af dit liv, selvom jeg er bosat i provinsen. Det er ofte meget åndssvage og små ting, vi snapper om.”

KAN DU NEDKOMPRIMERE VORES VENSKAB TIL ET ORD? “Livsberigende.”

4 comments

 • Ida

  Jeg ELSKER de her indlæg, de er så hyggelige og sjove og fulde af kærlighed!
  At jeg også ELSKER Sille, gør det jo ikke ligefrem værre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Åh, jeg ventede på Sille indlægget! Jeg elsker denne her kategorier. Var kæmpe fan af venindebøger som barn, og det her er sådan lidt venindebog-for-voksne agtigt, og det elsker jeg altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg så glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINYL LEGGINS OG BAND TEE