• Marie Jedig
 • Fredes Blog
 • Wewonder
 • Amalie Wessel
 • ···
RØDE PYTHONBUKSER PÅ BUDGET

LOUIS VUITTON VELVET DRESS

img_1282-kopi

Louis Vuittons SS15 kollektion var super stærk, synes jeg, og denne velourkjole har hjemsøgt mine drømme siden, jeg så den på catwalken back then. Forleden dukkede den op på Vestiairecollective, og jeg kunne næsten ikke tro mit eget held! Jeg klikkede den selvfølgelig hjem med det samme, og nu glæder jeg mig til sommerens indtræffen, så den kan komme i brug.

4 comments

 • Maja

  Tror du kommer til at score mænd i den der kjole. Shit den flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej marie!
  Jeg ved du sjældent oplyser det men jeg er simpelthen så nysgerrige, hvor meget har du givet for den? Helt i orden hvis du ikke vil svare men tænkte at jeg ville give det et skud :)
  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, den er så fin! Det nævner jeg af princip ikke, når jeg køber secondhand – sorry!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØDE PYTHONBUKSER PÅ BUDGET