SIDSTE CHANCE FOR AT SPARE 50% PÅ MARIE JEDIG X MARKBERG

LET OG LÆKKER TÆRTE MED GEDEOST

img_9505

Okay, I er blevet spammet med snaps (mariejedig) og billeder af denne tærte de seneste par måneder – og det er der god grund til: Jeg har nemlig lavet den på ugentlig basis! Det er min favoritspise i øjeblikket, og så er den så pokkers let at lave:

Jeg bruger færdigkøbt tærtedej fra Blomsterberg, som jeg placerer i formen og luner i ovnen i et kvarter på 180 grader. I mellemtiden forbereder jeg fyld, i dette tilfælde bestående af spinat (købt på frost og tøet op), tomater, gulerødder, svampe og gedeost – og toppingen bestående af en halv bøtte creme fraise og 3 æg pisket sammen med salt, peber og hvidløg.

Når dejen er færdig, tages den ud af ovnen, og så tilfører jeg spinat, gulerødder, tomat og svampe, og hælder derefter cremen over. Til slut placeres gedeost skåret i skiver øverst, og tærten bages ved 180 grader i 40 minutter i ovnen. Voilà!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE CHANCE FOR AT SPARE 50% PÅ MARIE JEDIG X MARKBERG