I PARIS VIL JEG KIGGE EFTER...

KRØLLEJERNET, DU MÅ EJE!

curly

REKLAMELINK: OBH NORDICA KRØLLEJERN 350kr.

Jeg har anbefalet det en del gange før – men jeg er simpelt hen så glad for mit krøllejern fra OBH Nordica, som laver de fineste ghettokrøller! Jeg plejer at krølle hele håret i små totter, og redder derefter håret ud med min Mason Pearson børste, for et mere naturligt og knapt så glamourøst look.

8 comments

 • Camilla

  Synes at “ghettokrøller” er en virkelig ærgelig betegnelse du har valgt at bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det var nu mest for sjov, fordi jeg tænkte Christina Aguileras “Can’t Hold Us Down” video. Du må meget gerne byde ind med et bedre forslag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Marie!
  Ved ikke om den her kommentar kommer til at virke random, og måske lidt taktløs. Men jeg har lagt mærke de kommentarer der dukker op omkring din vægt. Jeg vil egentlig bare sige at jeg synes at du er perfekt, uanset hvad du vejer! Hihi
  Jeg synes nemlig man skal være forsigtig med at kommentere for meget på vægttab. Nok fordi at jeg har desværre den bitre erfaring at kan påvirke en negativt på længere sigt, fordi man kan blive lidt for opmærksom på sin vægt/krop.
  Dermed IKKE sagt at folk har en negativ hensigt ved at nævne det, og det er heller ikke et forsøg på at male fanden på væggen, og gå ud fra det værste udfald!
  Det er nok mest bare en lille bekymring fra en trofast følger, som helt sikkert har overfortolket (og måske stikker næsen for langt ind i dine private sager) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det kan du også tro, at jeg er! Min vægt har været ret stabil de sidste 10 år, og jeg er faktisk lidt chokeret over, at folk så hurtigt opdager små udsving :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Hi, do you have any others photo in this h&m suit? What a size you have from blazer and pants? https://www.instagram.com/p/BOM2wySjzwV/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie :-)

  Vil først lige sige tak for en virkelig lækker blog som jeg har fulgt i et godt stykke tid.
  Jeg har dog undret mig over, hvordan det kan være at du promoverer at gå med pels? Undskyld hvis du har skrevet om det før, jeg har bare undret mig over hvordan du kan forsvare produktionen af pels.
  Anyway, håber det er okay jeg stiller spørgsmålet her, da jeg har bemærket pelsjakker i en del indlæg på det sidste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har tidligere svaret på spørgsmålet, da pels har været en del af min garderobe, og derfor også af bloggen, en del år. Jeg vil være helt ærlig at sige, at jeg faktisk ikke har den store holdning til pels. Selvfølgelig går jeg ind for dyrevelfærd, og at de dyr, der anvendes, behandles godt – men ligesom at jeg er kødspiser, og vi mennesker har anvendt pels og kød i mange år, er det ikke et dilemma, jeg som sådan tager stilling til i hverdagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I PARIS VIL JEG KIGGE EFTER...