KOM MED MIG OG SILLE I SENG

I GÅR KØBTE JEG…

Det er efterhånden så sjældent, at jeg shopper tøj i fysiske butikker, fordi det meste foregår online nu – men i går gjorde jeg mig hele to nye, og fantastisk gode, køb, som jeg tænkte at dele med jer:

img_9788

Jeg startede dagen med Saks Potts’ lagersalg, der heldigvis blev afholdt lige ved siden af mig i Ikon Københavns showroom på Nørrevoldgade. Her gjorde jeg mig et temmelig sejt køb, nemlig denne rævepels i den smukkeste, mintgrønne nuance, som er en sample fra deres nye Swiss-kollektion. Forinden havde jeg prøvet en helvedes masse andet og faktisk lidt ignoreret denne, men da jeg først fik den på, var jeg ikke i tvivl – den er SKØN!

img_9784

Senere var jeg på jeansjagt på Nørrebro, og faldt over disse vintage Levi’s 501’ere i den sejeste vask i en luksusgenbrugsbutik overfor Acne Archive. De blev solgt til total overpris, men fittet og farven var for perfekt til at slippe! Det er ufatteligt svært at finde et par vintage 501’ere, der rent faktisk sidder godt – og så er det gamle Levi’s-størrelsessystem besværligt nok til, at man ikke lige bestiller et par online. Jeg er f.eks. 25 i jeans normalt, men 27-28 i vintage Levi’s. Et lille tip herfra.

8 comments

 • Jeg er helt forelsket i pelsen! Man kan virkelig goere sig nogle gode koeb til lagersalg og i vintagebutikker. Jeg elsker at gaa paa jagt her i New York!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg bliver ret nysgerrig på, hvad din holdning egentlig er til pels? Og hvad dit forhold til dyr og dyremishandling er? Din nye jakke er super flot!! Jeg ville bare aaldrig selv købe den, da den er ægte, og man er bevidst om, at en del dyr (i dette tilfælde ræve)har lidt og levet et forfærdeligt liv kun pga. denne ene (i mit synspunkt egoistiske) grund: at mennesker kan gå med deres pels.
  Så ingen hate herfra, jeg er bare meget nysgerrig, hvad din holdning er!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   For at være helt ærlig, så tager jeg ikke super meget stilling til emnet. Det burde jeg helt sikkert, men hvis jeg skulle bekymre mig om alt, jeg skrev om, så på og gik i, ville jeg ikke lave andet end at bekymre mig. SELVFØLGELIG er jeg mod dyremishandling – man er jo ren kynist, hvis man ikke er – men til hverdag tænker jeg ikke over emnet. Beklager, at jeg ikke kan give et bedre svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I

   Det er sjovt så mange mennesker der er imod pels. Ja, NOGLE dyr som bliver til pels lever et forfærdeligt liv, men det er der også nogle der ikke gør, og mange pelsfirmaer har rimelig godt styr på deres shit i dag. Der er også utroligt mange dyr der lider i fødevareproduktionen, fx dør hver 7. ko ikke i første slagtningsforsøg, men må lide gennem en længere slagtningsperiode. Jeg mistænker lidt, at denne voldsomme modstand mod pels ofte er uinformeret, og måske i virkeligheden bunder i, at man tydeligt kan se, at pelsen jo kommer fra et nuttet lille dyr. Det er derimod ikke så nemt at se, at den hakkede oksekød i køledisken rent faktisk stammer fra en rigtig ko (der er jo en grund til at det hedder oksekød og svinekød i stedet for kokød og grisekød) :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I

   Hov….og flot pels i øvrigt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, hvor er det en lækker pels! Og farven er så fin nu her til foråret :)

  Emma // Brooklyn Is Burning

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM MED MIG OG SILLE I SENG