A TRIP TO PARIS

GIDSELTAGNINGEN

gidseltagningen

SPONSORERET AF KANAL 5: I torsdags havde jeg en ret fabelagtig oplevelse. Jeg var nemlig til forpremiere på Kanal 5’s nye dramaserie Gidseltagningen sammen med en masse af mine yndlingskollegaer.

Vi startede aftenen på Bloggers Delights kontor med champagne og slik, og drog i flok mod Retour Steak, hvor der var fornem middag inden premieren bestående af lækker steak med bearnaise sammen med seriens cast. Derefter tog vi til Emperial, hvor gallapremieren foregik.

Seriens omdrejningspunkt er et skrækkeligt og desværre også ret realistisk scenarie, nemlig en terroraktion i den københavnske metroSerien indeholder et fabelagtigt cast, der portrætterer virkelighedsnære karakterer – og særligt skuespiller Paprika Steen brillierer i rollen som den intuitive og modige journalist Naja Toft. Serien er instrueret af Kasper Barfoed efter idé af forfatterne bag to af mine yndlingsserier; Forbrydelsen og Borgen.

Vi fik lov til at se seriens to første afsnit, som begge har premiere på Kanal 5 D. 2. april, hvor man kan se de første 3 afsnit på Dplay. Jeg var draget fra start til slut, og ønskede omgående at gå hjem og se resten af seriens i alt 8 afsnit. Jeg var VIRKELIG imponeret og super positivt overrasket – Kanal 5 har virkelig ramt plet her, og jeg tror på, at serien har kæmpe succespotentiale. Et must see. Har du ikke Kanal 5, kan serien streames hver uge på Dplay, som tilbyder 30 dage gratis lige her helt uden bindingsperiode.

10 comments

 • E

  Hej Marie
  Hvordan får du “lagt” dit pandehår tilbage på den måde, så du får en perfekt hestehale? Altså uden det stritter ud til alle sider, eller at de små hår “falder ned”?

  Jeg kunne desperat godt bruge et godt råd ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg bruger bare børste og hårspray. Mit hår er heldigvis meget medgørligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg glæder mig til at se serien! Har kun hørt godt om den!
  Btw – du ser simpelthen helt igennem blændende ud i den kjole og tror kun få kan bære sådan en kjole som du! Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak! Den er fra Realisation Par :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KathrineLouise

  Hej Marie. Hvor er din fine kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Marie. Det lyder godt nok spændende! Jeg må tune ind den 2. April!!! :D
  Der er en vildt sej video på din Instagram med en cph fashion week hoodie! Hvem har filmet filmen? Og hvor kan man købe trøjen?

  God onsdag
  Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det må du, ja!
   Det har Lena fra CPHFW. Der er link til køb på deres IG profil, som jeg taggede i opslaget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Undskyld jeg skriver her, men må jeg spørge dig, hvor lang tid det ca plejer at tage, fra du køber på Vestiaire Collective til du modtager varen? Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TRIP TO PARIS