TIRSDAG

A TRIP TO PARIS

paris

Her til formiddag mødes jeg med min veninde Julie på Nørreport station for sammen at tage toget mod lufthavnen. Vi skal nemlig til Paris! Turen blev helt spontant aftalt og bestilt i hvidvinsrus for et par uger siden, men hvor er jeg dog glad for, at jeg gjorde det. Jeg trænger virkelig til et lille afbræk fra hverdagen og grå Danmark, og en tur til Paris er efterhånden gået hen og blevet et årligt ritual for mig.

Vi har ikke nogle faste planer, men skal selvfølgelig spise, shoppe og se alle de seværdigheder, vi kan nå. Vi kommer allerede hjem fredag ved middagstid, så det er bare en hurtig lille tur. Men JEG GLÆDER MIG – og ovenstående kollage gør ikke min entusiasme mindre! Jeg lover at opdatere en masse dernede fra – om ikke andet, så på Instagram.

1 comment

  • Tina KH

    Der er så dejligt i Paris på denne årstid:-)
    Nyd jeres lille smut tur!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAG