ULTIMATIVT DULLEGREJ KARDASHIAN STYLE

6 INSTAGRAM-PROFILER, DU SKAL FØLGE

ikke-navngivet-6

Say Lou Lou – @saylouloumusic: De svenske tvillinger Elektra og Miranda bag bandet Say Lou Lou har en fuldstændig formidabel stil, præget af deres kreative og musiske ophav og helt igennem gode smag. De ser begge fantastiske ud, og jeg er desuden glad for deres Insta-Story, der er fyldt med on-the-run materiale.

ikke-navngivet-5

Barbara Potts – @barbarapotts: Den ene halvdel af det danske brand Saks Potts, kendt for farverige pelse og et friskt designpust i den danske modebranche, Barbara Potts, har en afslappet og personlig billedstil, som på én eller anden måde formår at inspirere enormt meget. Hun har en kreativ og nytænkende tilgang til mode, og repræsenterer virkelig den københavnske pige på en måde, der gør mig stolt af vores hovedstad.

v

Veronika Heilbrunner – @veronikaheilbrunner: Den tyske blogger Veronika er blandt mine favoritter på Instagram. Hun er modig og super fashion forward, og har alligevel en nede-på-jordenhed, der gør det ekstra interesant at følge med på sidelinjen. Desuden opdaterer hun virkelig ofte, både i sit feed og på sin story med streetstylebilleder, interessante items og seje mennesker, så det føles nærmest som at være med til de internationale modeuger selv.

s

Stephanie Gundelach – @sgundelach: Den danske stylist Stephanie har overordentligt god smag, og formår at få en simpel, hvid T-shirt til at udstråle perfektion. Hendes personlige stil er ikke blot inspirerende, hendes generelle take på bolig, rejser, arbejdet og mediet generelt giver mig lyst til at se mere!

c

Columbine Smille – @columbinesmilleVi er sikkert mange, der husker hende for hendes tid som blogger – men Columbine er ubestridt min favorit, når det kommer til styling. Hun har et særligt øje og en karakteristisk, genkendelig stil – og så er hun bare røvlækker selv. Hendes Instagram-profil er en kombination af egne fotos og seje stylingjobs. Og hvor sejt et navn har man egentlig lov til at have? I mean – Columbine Smille – så er man bestemt til at blive noget stort.

e

Alexandra Spencer – 4thandbleeker: Endnu en gammel bloggerdarling – Alexandra Spencer er for mig indbegrebet af sex. Hun er så dejlig at se på, at jeg sommetider betvivler min egen seksualitet. Hendes stil er vildt sexet på den LA/casual beach babe agtige måde.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ULTIMATIVT DULLEGREJ KARDASHIAN STYLE