4 ANBEFALINGER OG 0 SKUFFELSER

5 TING, JEG IKKE TURDE INDRØMME I MINE TEENAGEÅR

img_0938

1. Jeg elsker ost. Af én eller anden årsag var det decideret pinligt at indrømme sin oste-fetish i både barndommen og teenageårene, med mindre det selvfølgelig handlede om den (obligatoriske) pizzaost. Men nej, jeg elskede stærke oste fra en tidlig alder. Aaaaad, ikke?

2. Jeg er ikke nødvendigvis vild med kultfilm- og TV-serier såsom Twin Peaks og Pulp Fiction. Hvad SKAL der dog blive af mig!? Jeg bliver jo aldrig så cool, som jeg gerne vil være, uden en naturlig præference indenfor kult TV.

3. Jeg vil bare gerne giftes og have børn i en tidlig alder. Et sådan statement skræmmer selvfølgelig ALLE 15-årige fyre væk, så det holdt jeg i særdeleshed for mig selv. Og gør det egentlig stadigvæk.

4. Jeg er ikke til jazz, men elsker musicalmusik. Musical er lig nørderi, og støder som oftest drenge, såvel som piger, langt væk. Havde man bare været til jazz, var det hele nok gået meget lettere.

5. Min åbenlyse Disney-fascination, som faktisk indebar at se Disney Channel på daglig basis.

7 comments

 • Agnes

  Totalt enig med ønske om avleri og en ring på fingeren! Jeg har siden 15 års alderen været plaget af skrukhed, so I know the feeling. Den ultimative succes i livet må da være at skabe sin egen familie? Du burde ikke skjule det! Efter at jeg står åben omkring det har flere af mine venner også stået frem😉 You go girl😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Haha 😂 Da jeg var mindre, sagde jeg, at mit eneste krav til en kæreste var, at han havde Disney Channel 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Haha, jeg kan SÅ meget følge dig i punkt 1 xD Ost er no-go i teenageårene åbenbart – dét holdt jeg også for mig selv xD nu er jeg ligeglad, men jeg er også blevet 27 :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig foragtet min trang til ost, til gengæld var der tusinde andre fjollede ting, som jeg valgte at holde for mig selv. Åh, den ungdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg indrømmede både osteglæde og Disneyglæde. Og gør det samme idag. Men ok, jeg var vist heller ikke særlig sej :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Kopp

  Jeg synes, at dine såkaldte 5 ting er meget normale. Måske siger det mere om mig og min omgangskreds end om dig? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  I forhold til punkt nummer tre, kan jeg fortælle dig den modsatte ytring om aldrig at ville have børn eller giftes nogensinde heller ikke lige frem er en succes. Især ikke hos de gamle :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ANBEFALINGER OG 0 SKUFFELSER