10 TYPER PÅ TINDER, DU HELT SIKKERT KENDER

4 ANBEFALINGER OG 0 SKUFFELSER

img_0750

ANBEFALING: Den Grå Side!
Jeg har aldrig førhen lyttet til podcasts, men blev anbefalet denne fabelagtige én af slagsen af min veninde Michella, og jeg skraldgrinede fra start til slut: En række fantastiske, kendte, danske mænd under ledelse af Søren Rasted læser erotiske noveller højt fra “Den Grå Side” fra pornobladet Ugens Rapport. HØR DET!

ANBEFALING: Big Little Lies
En ny serie på HBO med et stjernespækket cast, som ramte plet hos mig fra begyndelsen. Et mord et blevet begået, og vi føres langsomt ind i historien gennem tre mødres kamp for at skabe og opretholde ret og status i lokalmiljøet. Serien viser desuden livets, og forholdets, forskellige sider, og stiller spørgsmålstegn ved rigtigt og forkert, således at man selv sidder tilbage og tænker “shit; det kunne lige så godt have været mig.”

ANBEFALING: K POP
Det lyder som en joke, men særligt gruppen BTS laver virkelig, virkelig god popmusik – og så danser de så hjernedødt lækkert, at det kilder i kroppen.

ANBEFALING: Penge tilbage i skat
Den her er lidt tarvelig, for statistisk set sidder der en masser derude, der skylder – MEN! Jeg er altid så pissenervøs for at tjekke årsopgørelse, og så er det bare super optur, når man bliver positivt overrasket.

6 comments

 • Astrid

  BTS er virkelig gode! Vil du have k-pop anbefalinger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Kender faktisk kun BTS sådan rigtigt – og her er det I need U og Blood, Sweat & Tear, der hitter! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   De hitter også hos mig! Save Me er også rigtigt god :) Got7 og EXO er bands der minder lidt om BTS, men de danser dog ikke helt så synkront som BTS :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også big little lies! Den er simpelthen så fængende helt fra start synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Hvis du er glad for Den Grå Side, skulle du også prøve at tjekke podcasten: My dad wrote a pono, ud. En fyr læser højt fra en meget, meget dårlig erotisk bog hans far engang havde skrevet. Imens lytter og kommenterer hans to venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TYPER PÅ TINDER, DU HELT SIKKERT KENDER