MINE BEDSTE VENNER OG JEG: ANN-SOFIE KRAGH

ROLIGT TEMPO OG REVNEDE BUKSER

img_8467

CÉLINE BUKSER || J.W.ANDERSON STRIK

Dagene flyder lidt sammen for mit vedkommende i øjeblikket – det er overraskende hårdt at være single og nyde sit eget selskab igen, og jeg søger hele tiden underholdning, spænding og sjov.

Alligevel er dagen spenderet i et roligt tempo, med et møde i formiddags, en tur til Amager for at få lavet vipper hos skønne Line fra LashesbyLBN, og nu med arbejde og Keeping Up With the Kardashians i baggrunden.

img_8470

Side fact… Mine nye silkebukser fra Céline revnede i skridtet, da jeg skulle tage billeder af outfittet, fordi jeg besluttede mig for at lave et dance move. Det forklarer poseringen på øverste billede, haha! Jeg må lige slappe af med dé badutspring.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: ANN-SOFIE KRAGH