DEN NYE IT T-SHIRT

OPTURE OG NEDTURE – SINGLE EDITION

untitled-1

NEDTUR: Husleje
Når man har vænnet sig lidt til at være to til økonomien i en husholdning, er det godt nok frustrerende at ryge tilbage som eneforsørger (og med forsørger hentyder jeg selvfølgelig til den høje husleje, jeg nu selv skal betale).

NEDTUR: Kærtegn
At ligge i armene på en fremmed mand og kun kunne tænke på den falske konstruktion, dét nu engang er, når kærligheden ikke er til stede, er virkelig et hårdt wake up call. Jeg savner reglmæssig berøring, kys og – well – sex.

NEDTUR: Selvbevidsthed
Man vænner sig lidt til at blive elsket betingelsesløst, og pludselig står man og skal barbere ben på daglig basis og overveje sit egentlige standpunkt i livet igen. Dette indlæg opsummerer, hvad jeg mener.

NEDTUR OG OPTUR: Madlavning
Det er vitterligt det mest kedelige i verden at forberede og spise et lækkert måltid alene. Der gav det bare meget mere mening, når man havde én at dele oplevelsen med. Til gengæld bestemmer jeg nu selv, hvad der handles ind, og om jeg køber de dyre eller billige tomater.

NEDTUR OG OPTUR: Alenetid
Jovist er det skønt selv at bestemme over sin tid, og at kunne komme hjem til en lejlighed, der er akkurat, som jeg efterlod den, men jeg savner virkelig tosomheden. Dét, med at være alene sammen er muligvis min favoritting i et parforhold.

NEDTUR OG OPTUR: Nye bekendskaber
Singlelivet indeholder unægteligt nye bekendskaber – selvfølgelig i form af dates, men pludselig er der også meget mere plads i kalenderen til at dyrke det sociale. Det er selvfølgelig dejligt, når sådanne er givende og velykkede, men det kan faktisk være en smule angstprovokerende at opsøge og møde nye mennesker og bryde rutinerne.

OPTUR: Byture
Jeg ELSKER at gå i byen med mine venner og veninder – at gøre sig klar, drikke vin og danse natten lang. Det er der rig mulighed for nu. Det var der sandsynligvis også før, men det er bare lidt sjovere, når man er single, synes jeg.

OPTUR: Flirt
At date kan være en forvirrende og anstrengende proces, men det er alligevel fantastisk sjovt at flirte og forelske sig lidt igen. Uden forpligtelser, vel at mærke. Og så havde jeg glemt, hvor sindssyge mænd er på Tinder, haha! Hvis I husker mine Tinder guides (her og her), eller selv anvender mediet, så ved I, hvad jeg taler om.

9 comments

 • Mia

  Dejligt og ærligt indlæg som jeg tror de fleste jan nikke genkendende til. Elsker seriøst kommentaren om de dyre eller billige tomater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så fint et indlæg. Min kæreste gik fra mig i forgårs efter 2 år – det kom som et kæmpe chok og en ordentlig mavepuster. Hvordan kan to mennesker, som er så ens, have så forskellig en følelse om et forhold… Anyway.. Tak for dette <3 Du må meget gerne lave flere af den slags!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg håber du er OK, og er glad for, at du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sikke et fint indlæg! :) … Personligt tror jeg slet ikke, at jeg ville kunne være på dates etc. Få uger efter er breakup. Og nu skal jeg lige huske på, at jeg/vi self. Måske Ikke kender til hvor længe du har været single.. så jeg vil ikke tænke “det var hurtigt, du kom videre” .. Men i stedet tænker jeg ” du er samte sej, og inspirerende”.. tak fordi du deler både de gode og mindre gode ting/stunder i dit liv. Det er rart når bloggere ikke “kun” deler alle deres “se hvor godt jeg ser ud – og se alt det interessante jeg kan og laver” stunder. Det kan nemlig godt give en følelse af, at ens eget liv er fucking kedeligt, hvis man hele tiden glor på kvinder på de sociale medier, der “kun” viser en masse fede stunder/ting fra deres liv. Så derfor kan jeg godt lide når du også poster billeder af dig selv, hvor du ikke er stylet osv ;) Shit, hvor blev den her kommentar lidt mere funderet end jeg havde tiltænkt. Tak Marie. Bare tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, det er jeg glad for! At gå fra hinanden er jo ofte en længere proces end det, der siges højt, og offentliggørelsen her på bloggen skete også en del efter det egentlige brud. Desuden er jeg bare typen, der vil have mest muligt ud af tilværelsen, og som ikke gider spilde tid på at sidde derhjemme og græde og spise is. Tak fordi, du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Marie.
  Hvad er typiske “date-outfits” for dig? Og hvad laver du på en typisk (første) date?
  Kærlig hilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Sofie,
   Godt spørgsmål! Jeg plejer at vælge noget, der er meget mig, men samtidig skrue lidt ned for fashiondelen, så de kære drenge ikke skræmmes væk. F.eks. jeans med en skjorte – eller vinderen – nederdel og strik. Gerne kombineret med sneakers eller flade støvler for ikke at udstråle for meget formalia :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Uhhh! Spændende tid alligevel :) Kan ikke lade være med at føle lidt med dig, uden at du skal tage det som melidenheds- nederen- Marie- agtighed ! Men åh gud da.. Du må ikke være på tinder søde skat…! hahahah!
  De dates eller onenightstands du har..-er det nye bekendtskaber, eller nogle der er “vendt tilbage til radaren”?
  Jeg tænker fx, hvis noget blev “afbrudt” af Philips og dit forhold, om det så er genoptaget? Sådan har jeg det selv nemlig. Der er altid noget spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg forsøger ikke at gå tilbage til de mennesker, der ikke fungerede for mig, haha. Selvom det kan virke dejlig bekvemt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN NYE IT T-SHIRT