I DREAM TO WEAR

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: JULIE BLICHFELD

julle

HVAD KALDER JEG DIG? “Du kalder mig mest ‘mus’, ’baby’ eller ‘skat’.”

HVAD KALDER DU MIG? “Vi er ret enige om vores favorittilnavne, og jeg tiltaler også oftest dig med navne som ‘mus’ eller ‘skat’. Det er så hyggeligt!”

HVOR LÆNGE HAR VI KENDT HINANDEN? “Vi har kendt hinanden perifert i mange år, fra vores tid på KEA og en – til dels – fælles omgangskreds. Men vi har kun kendt hinanden sådan rigtigt i knap et år.”

HVORDAN MØDTE VI HINANDEN FØRSTE GANG? “Det er nok lidt for kedeligt at nævne en af de mange gange vi er stødt på hinanden på KEA eller i byen, så jeg vil i stedet nævne første gang vi mødte hinanden sådan ’rigtigt’. Det var hjemme hos mig, da du skød ’Get Inspired By’ i min lejlighed. Vi havde de hyggeligste timer, og endte med at drikke kaffe, ryge cigaretter og sludre i et par timer nede i min gård, efter billederne var kommet i kassen. Vi havde en ret vild connection, og dér vidste jeg, at dig måtte jeg have som veninde.”

HVAD PLEJER VI AT LAVE, NÅR VI ER SAMMEN? “Vi spiser næsten altid virkelig god mad, som vi begge har stor passion for. Til hverdag kigger vi også tit i butikker eller går tur, og er det weekend, så drikker vi vin og plaprer i mange timer i træk. Gerne kombineret med dans, spil og musik i din lejlighed eller i byen.”

julie

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE MED MIG? “Der er mange, for jeg nyder virkelig dit selskab, men skal jeg nævne et, bliver det en fredag aften i november. Vi startede med at dele en ’to-go’ Asti fra 7Eleven (mega random egentlig? – tror dar var min ide, haha!), mens vi ledte efter et sted at spise, da ALLE steder var optagede. Til sidst havnede vi på Huks Fluks, som også var ret random, men så hyggeligt! Der sad vi i tre timer og snakkede uafbrudt, indtil vi senere på aftenen tog hjem til dig og drak espresso martinis (som Philip er virkelig god til at lave) indtil vi tog i byen senere på aftenen sammen med nogle andre.”

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MINDST OM HINANDEN? “Du synger sindssygt godt. Det gør jeg bestemt ikke, haha! Du spiser også kød, mens jeg er vegetar.”

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MEST OM HINANDEN? “Vi er begge to føle-mennesker og er meget reflekterende. Derudover er vi begge to meget kreative, nysgerrige og positive med en stærk æstetisk sans og en ’man skal behandle alle mennesker pænt’ mentalitet. Jeg tror jeg kunne lave en ret lang liste med vores fællestræk, for vi minder meget om hinanden.”

HVIS DU MÅTTE VÆLGE ÉN TING FRA MIN GARDEROBE, SOM SYMBOLISERER VORES FÆLLES SMAG, HVAD VILLE DU SÅ VÆLGE? “Det bliver uden tvivl Jimi Flax jakken i lyseblå fra SaksPotts, som vi begge to har. Den er totalt on point, og jeg ved at vi begge to elsker den højt!”

jul

HVAD STÅR DER I VORES SIDSTE SMS/BESKED TIL/FRA HINANDEN?

AFSLUTNINGSVIS, VIL JEG BEDE DIG NEDKOMPRIMERE VORES VENSKAB TIL TRE ORD: “Ej, det er mega svært, haha! Men okay – det kan måske siges ret simpelt nu når jeg tænker over det. Vores venskab er: unikt, kærligt og uundværligt!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR