DAGBOG FRA CPHFW - DAG 3

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: EMILIE VINTERSBORG

vintersborg

HVAD KALDER JEG DIG? “Mille, Milaus.”

HVAD KALDER DU MIG? “Marie, Marolle. Faktisk utrolig kedeligt, skal og må finde et nyt kaldenavn.”

HVOR LÆNGE HAR VI KENDT HINANDEN? “Vi har nok vidst hvem hinanden var i omkring 10 år, men blev først veninder indenfor de sidste 5-6 år. Hvorfor? Svaret finder du i det næste spørgsmål… CLIFFHANGER!”

10422175_10204452063275579_4595624466099715922_n

HVORDAN MØDTE VI HINANDEN? “Vi var begge i byen på det virkelig IN-sted i Næstved; Barcode. Jeg var oppe og hente drinks – og da jeg kom tilbage, sad Marie med hundeøjne, trutmund og lyse lokker, på skødet af min daværende kæreste. Jeg tog fat i armen på hende og gav hende alt andet end mine hundeøjne og en mindre pæn svada. Selvom Marie dagen efter skrev en meget sød besked, gik der alligevel et par år før, hun turde nærme sig.”

eat

HVAD PLEJER VI AT LAVE, NÅR VI ER SAMMEN? “Indbegrebet af ‘at hænge ud’: vi hygger, spiser, går ture, spiser, ser film, spiser, byture, spiser. Vi spiser altid.”

untitled-1

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE MED MIG? “Jeg har mange, og ingen dårlige. Da vi var i sommerhus på Fyn og nytår 12/13. Hver gang du er i Roskilde.”

suntitled-1

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MINDST OM HINANDEN? “Jeg er nok lidt mere politisk aktiv end Marie. Marie vil gerne have en baby, jeg vil gerne have en hund. Marie går i lak, jeg er mere til læder.”

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MEST OM HINANDEN? “Vi er begge meget kreative og har en skabertræng udover det sædvanlige.”

duntitled-1

HVIS DU MÅTTE VÆLGE ÉN TING FRA MIN GARDEROBE, SOM SYMBOLISERER VORES FÆLLES SMAG, HVAD VILLE DU SÅ VÆLGE? Nike Air Max. Vi har dem begge to. Det er en klassisk sneak, den er både prol og art på samme tid. Den går både til hverdag, fest bryllup eller til en tur på en tunet scooter.”

untitled-1

HVAD STÅR DER I VORES SIDSTE SMS/BESKED TIL/FRA HINANDEN?

suntitled-1

AFSLUTNINGSVIS, VIL JEG BEDE DIG NEDKOMPRIMERE VORES VENSKAB TIL TRE ORD/TING/FØLELSER/OPLEVELSER: “Du er som en virkelig god BH: Du støtter alle de rigtige steder, giver én selvtillid, og selvom man ikke altid kan mærke dig, ved man, du er der for en.”

4 comments

 • Emilie

  Jeg elsker dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig Dam

  Hvordan blev i veninder efter at have været “bekendte” så længe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tror langsomt, stemning blødte op, og så var vi jo i samme omgangskreds. En dag besluttede vi at drikke kaffe og så ramte kærligheden os!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Ingen dude er det værd. Hoes before bros, eller hvad man siger. Haha.
   Marie spurgte mig faktisk om jeg ville være med i et indlæg på bloggen, så mødtes vi – resten er historie. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGBOG FRA CPHFW - DAG 3