4 HIGHSTREET SCOOPS

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: ANN-SOFIE KRAGH

n

HVAD KALDER JEG DIG? Du kalder mig altid Fie.

HVAD KALDER DU MIG? Jeg kalder dig Marie eller skat.

ikke-navngivet-1

HVOR LÆNGE HAR VI KENDT HINANDEN? Vi har kendt hinanden i næsten fire år.

ikke-navngivet-1

HVORDAN MØDTE VI HINANDEN FØRSTE GANG? Vi mødte hinanden første gang på en rus-tur, hvor vi straks blev venner! Allerede første dag besluttede vi os for at dele seng, og det føltes faktisk som om, at vi altid havde kendt hinanden. Jeg kan huske, at jeg var meget tryg i dit selskab. Vi har været veninder siden den dag.

1458447_10201387162094965_636698400_n

HVAD PLEJER VI AT LAVE, NÅR VI ER SAMMEN? Du er en af de veninder, som jeg rent faktisk kan lave alt med! Ofte, når vi er sammen, laver vi mange forskellige ting. Hvis jeg skal sige noget overordnet, som vi altid gør, når vi er sammen, er det at inspirere hinanden.

ikke-navngivet-3

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE MED MIG? Uha, der er så mange! Der er en helt speciel fest, som jeg særligt husker, der tog en sjov drejning i løbet af aftenen…det var virkelig sjovt! Derudover holder jeg også meget af vores sommerhusture på Fyn, som snart er blevet en årlig tradition.

dikke-navngivet-3

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MINDST OM HINANDEN? Jeg beundrer din karriere, og du er så hammer-dygtig til alt, hvad du gør og skaber. Selv, ville jeg ville aldrig kunne gøre det, da jeg er alt for privat til at kunne dele så meget af mit liv.

1

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MEST OM HINANDEN? Vi hviler begge to meget i os selv. Derudover er vi begge meget følende omkring alt, hvad vi foretager os, og det er vigtigt for os, at vi omgiver os med mennesker, der har hjertet på det rette sted. Vi besidder også begge den egenskab, at vi tænker rigtig (!) meget over alting og mærker meget efter. Somme tider overanalyserer vi også i en sådan grad, at det er guld værd, at vi har hinanden, så vi sammen kan redegøre for alle mulige tænkelige situationer, og se ting fra en (lidt) mere rationel vinkel.

ikke-navngivet-3

HVIS DU MÅTTE VÆLGE ÉN TING FRA MIN GARDEROBE, SOM SYMBOLISERER VORES FÆLLES SMAG, HVAD VILLE DU SÅ VÆLGE? Alt, hvad du selv har designet i dine samarbejder, elsker jeg! Også dine “Eggwhite”-sølvøreringe fra All Blues’ “Ruined Omelette”-kollektion er så smukke til dig, dem gad jeg godt eje. Det, der nok bedst symboliserer vores fælles smag, er vores ternede sommer-sæt fra Zara. Det er faktisk også noget af det eneste high-street du ejer, som du ikke vil skille dig af med. Vi må lige have fundet en dag, hvor vi kan have det på samtidig!

ikke-navngivet-1

HVAD STÅR DER I VORES SIDSTE SMS/BESKED TIL/FRA HINANDEN?

10368925_10202436599170236_2849831093432756243_o

AFSLUTNINGSVIS, VIL JEG BEDE DIG NEDKOMPRIMERE VORES VENSKAB TIL TRE ORD: Kærlighed, tryghed og inspiration.

4 comments

 • Det lyder som et rigtig skønt venskab. Du virker også som jordens sødeste pige Marie og altid meget behagelig at være i selskab med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggelige indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  det hedder altså ‘og mig’ ikke ‘og jeg’. ellers hyggeligt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Elsker de her indlæg! De er bare så hyggelige at læse. Dine veninder og dig er bare så søde sammen, og ligner bare altid, at I har det så sjovt sammen. Ville ønske jeg havde noget lignende i mit liv. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 HIGHSTREET SCOOPS